ubat berhenti merokok
Merokok

Produk Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Sakit

Merokok adalah tabiat yang kalau dah terjebak sekali, memang susah untuk dibuang. Biasanya ramai orang mula merokok akibat tersalah pilih kawan semasa di zaman sekolah.

Ramai perokok cuba mahu berhenti merokok tetapi biasanya usaha hanya separuh jalan sebab tak tahan dengan kesan withdrawal effect seperti menggigil badan, demam, loya dan susah nak tidur.

Namun begitu kini telah ada produk semulajadi yang membantu perokok berhenti merokok dengan cepat dan berkesan tanpa perlu lalui pelbagai sakit.

ubat berhenti merokok

Produk Berhenti Merokok

Produk berhenti merokok ini adalah merupakan Set Vitamin yang terdiri dari 2 vitamin penting untuk bantu perokok berhenti merokok tanpa kesan sampingan atau sakit-sakit badan; iaitu Vivix dan DTX Complex.

cara dapatkan produk berhenti merokok

Kebaikan Set Vitamin Berhenti Merokok:

Vivix

  • Detox nikotin – Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin tiada lagi dalam badan, rasa ketagih nak nikotin pun hilang
  • Menggantikan ‘feeling’ hisap rokok  – Orang merokok susah nak berhenti sebab sentiasa rasa macam ada ‘feeling’ memanggil untuk hisap rokok semula. Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu supaya tak rasa terpanggil nak merokok.
  • Mengurangkan simptom withdrawal – Bila mula nak berhenti merokok, badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (tiada sumber nikotin), lantas mendatangkan demam, loya, etc. Insya-Allah Vivix boleh redakan kejutan tu.

DTX Complex

  • Membantu detox segala racun hasil dari rokok yang dihisap selama ini yang ada dalam organ dalaman terutamanya hati. Bila racun-racun tiada, lebih mudah badan untuk sesuaikan diri dengan keadaan tanpa nikotin.

Ramai orang tak kisah merokok membahayakan kesihatan diri. Tetapi bila ia melibatkan kesihatan orang – orang tersayang yang berdekatan seperti anak dan isteri, mahu atau tidak, tabiat merokok perlu dihentikan.

Picit butang di bawah untuk order Set Vitamin Berhenti Merokok.

cara order produk berhenti merokok

 Khadeejah Hasmad 
SMS/Whatsapp : 019 477 3457
(Atau klik terus untuk Whatsapp : www.wasap.my/60194773457)
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *