produk tambah susu ibu

Produk Tambah Susu Badan Terbukti Cepat Dan Berkesan

Lumrah ibu-ibu mahu berikan yang terbaik untuk anak mereka. Dah tentu perkara pertama adalah nak pastikan bayi kesayangan dapat susu yang paling berkhasiat penuh nutrisi iaitu susu ibu.

Tapi tak semua ibu berjaya melepasi fasa kritikal 6 bulan pertama. Penyusuan ibu memang penuh cabaran. Tapi jangan risau, nothing is too late.

Nak tak tahu tentang produk tambah susu badan yang telah membantu ribuan ibu menyusu?

produk tambah susu ibu

Sebelum saya kongsikan produk tambah susu ibu tersebut, izinkan saya kongsi dengan ringkas tentang 3 rutin yang kita ibu menyusu perlu wajib buat walaupun dah ambil produk tambah susu :

3 Rutin Banyakkan Susu

Amalkan tiga rutin mudah ini. Mula-mula mungkin payah tapi insya-Allah lama-lama ibu akan terbiasa.

(1) Kerap perah susu

Semakin kerap perah susu, semakin banyak susu terhasil. Mula-mula memang sikit, biasanya hari kedua dan ketiga dah mula nampak hasil. Perah setiap 2-3 jam sekali

(2) Banyakkan minum air

Walaupun dalam pantang kena banyak minum air sebab antara komponen utama susu ibu. Amalkan 3 liter air masak dari jam 7 pagi sehingga 7 malam.

(3) Makan makanan penuh khasiat

Untuk badan kita hasilkan susu yang banyak, semua bahagian hasilkan susu kena fit. Jadi semua ini perlukan nutrisi untuk bekerja kuat hasilkan susu.

Macam kereta, kalau nak gerak laju, minyak mesti kena full tank.

Produk Tambah Susu Badan

Produk tambah susu badan yang paling bagus untuk banyakkan susu badan sehingga melimpah-ruah adalah Set Penyusuan Shaklee. Ianya telah membantu ribuan ibu menyusu untuk menyusukan anak sehingga 2 tahun.

Bahkan ada juga ibu-ibu yang amalkan set ini menyusukan anak lebih dari 2 tahun

Set Penyusuan Shaklee ini terdiri dari 6 jenis vitamin untuk yang penting untuk merangsang penghasilan susu badan yang melimpah-ruah.

ESP (Energizing Soy Protein) – Bantu banyakkan susu badan, memekatkan susu badan supaya bayi cepat kenyang dan bantu ibu rasa lebih cergas bertenaga.

Vita-Lea Multi-vitamin – Membekalkan 21 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh hasilkan susu ibu yang penuh nutrisi.

B Complex – Membantu kawal emosi ibu supaya ibu sentiasa ceria. Emosi ceria merangsang penghasilan susu yang lebih banyak.

Vitamin C Sustained Release – Membantu merawat kecederaan luka pada kelenjar susu hasil dari aktiviti penyusuan yang aktif. Ini supaya penghasilan susu yang banyak tidak berhenti.

Alfalfa Complex – Milk booster yang memang di amalkan sejak zaman dahulu kala.

Ostematrix – Membekalkan kalsium untuk penghasilan susu ibu serta mengelakkan susu merudum sewaktu period.

Amalkan 3 Rutin Banyakkan Susu Badan dan konsisten Set Penyusuan Shaklee, insya-Allah dengan izin Allah susu akan cepat banyak sehingga basah baju.

Nak order Set Penyusuan Shaklee?

Tekan terus butang di bawah :

ubat banyakkan susu badan

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/Whatsapp : 019 477 3457
(Atau klik terus untuk Whatsapp : www.wasap.my/60194773457)
Shaklee ID : 858755

Leave a Reply

Your email address will not be published.