ubat rawat resdung
Resdung

Produk Untuk Rawat Resdung Supaya Tidak Kerap Bersin

Suami saya ada resdung. Beliau cerita dulu teruk antara kesan sampingannya adalah sangat banyak jerawat besar-besar naik pada pipi. Banyak cara buat.

Akhirnya pergi rawatan ekstreme untuk buang jerawat, sekarang jerawat batu-batu dah tiada. Cuma kadangkala selalu juga timbul cuma tak banyak seperti dulu.

Lain orang lain alergi nya.

Macam suami saya sangat alah dengan debu dan hama padi. Kucing tak boleh, terik cahaya matahari tak boleh, tidur terlalu lambat pun tak boleh. Sebabnya nanti akan selsema dan bersin teruk.

ubat rawat resdung
Gatal hidung tak reti nak cerita.

Detoks dan produk rawat resdung

Saya agak kesian sebab setiap kali suami di serang resdung, terpaksa ambil ubat. Makin lama makin up. Ubat bukan apa, kalau kerap sangat ambil kan boleh buat rosak buah pinggang dalam jangka masa yang panjang.

Jadi saya pun cuba usulkan untuk suami buat detoks dan amalkan Set Premium Resdung. Ini semua untuk buang parasit – parasit yang akan trigger resdung.

Alhamdulillah sejak detoks dan amalkan Supplement Set Premium Resdung, memang nampak sangat perubahan suami.

Kalau dulu tidur lewat mesti akan datang selsema, kini tak lagi. Dah semakin kurang alergi dengan benda alergi yang lain.

5 cara untuk kawal resdung & Set Premium Resdung

Walaupun amalkan Set Premium Resdung, 4 tips lain ini juga kena konsisten supaya resdung terkawal :

#1 : Banyakkan makan sayur

Biasanya suami saya suka makan salad mentah. Untuk dinner wajib makan. Untuk lunch makan sayur tumis biasa.

Sayur adalah serat yang bekerja untuk buang mana-mana toksin dari makanan yang kita makan. Biasanya kalau makan sayur banyak, memang sedap lawas.

#2 : Banyakkan minum air

Amalkan minum air kosong, berhenti minum air manis.

Air penting untuk bantu kita cergas bertenaga. Air manis pula mengandungi gula yang akan menjemput lebih banyak parasit dalam usus.

Kalau badan banyak parasit, parasit ini akan ambil semua zat dan nutrisi dari makanan yang kita makan. Sudahnya parasit makin sihat, tuan badan makin lemah dan tak sihat.

#3 : Bersenam

Banyakkan bersenam untuk kuatkan sistem imun. Sebab bila sistem imun kuat, baru lah senang nak lawan dengan pelbagai virus.

Lebih-lebih lagi resdung yang banyak alergi, nak melawan segala jenis alergi itu, sistem imun kena tip too. Bersenam juga bantu badan untuk fit.

#4 : Kurangkan makanan berproses

Ini sebab makanan berproses ada banyak bahan pengawet dan bahan kimia merbahaya yang lain yang bahaya untuk kesihatan.

Ye lah untuk kasi roti jadi putih, proses kimia nya lebih banyak berbanding setakat untuk roti perang.

Memang lah kuantiti bahan kimia merbahaya itu sedikit, tapi kalau kerap ambil, berkumpul dalam badan dan akan menjemput parasit versi suka makan bahan kimia merbahaya.

Kan dah parasit datang menghuni badan. Bila parasit datang, senang nak sakit.

#5 : Supplement Set Premium Resdung

 

Set Premium Resdung membantu menguatkan sistem imun pesakit resdung supaya tak mudah diserang alergi. Di samping itu ia mengurangkan radang yang buat rasa gatal hidung

Kadangkala ada masanya suami tak berapa detoks, resdung datang menyerang. Penyelamatnya adalah Set Premium Resdung ini lah. Supplement dan rehat yang cukup, insya-Allah cepat baik.

cara hilangkan resdung

 

Set Premium Resdung ini telah banyak membantu pesakit-pesakit resdung yang sebelum ini asyik bersin, alergi kepada makanan laut, alergi kepada debu, selalu naik jerawat batu sebab masalah resdung dan pelbagai lagi.

Alhamdulillah dengan pengambilan yang konsisten beserta 5 tips di atas, mereka dah boleh menjalani rutin harian dengan lebih selesa.

Nak order?

WhatsApps terus ke 019 477 3457 atau boleh order terus dengan menekan butang di bawah:

produk rawat resdung

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *