Program Kurus Tanpa Diet : 3 Aksesori Wajib Kami

Aksesori Program Kurus Tanpa Diet?

Mesti kena ada aksesori ni untuk kami. Kalau tak, tak syok nak Kurus Tanpa Diet 😁😁

🍒 Aksesori #1: Penimbang berat badan

Boleh di dapati di farmasi. Timbang berat sebelum program Kurus Tanpa Diet. Nanti setiap hujung minggu kita nak timbang berat yang baru untuk check berkesan tak cara Kurus Tanpa Diet ni.

Mesti nanti setiap hari rasa tak sabar nak check progress. Turun 100g ke 200g pun dah buat teruja.

🍒 Aksesori #2: Pembaris 😅

Sebenarnya pita pengukur. Tapi kalau susah nak cari, pembaris pun boleh.

Untuk apa?

Untuk ukur lilit pinggang. Kalau takda pita pengukur, mula-mula lilit pinggang dengan kain ke benang ke, lepas tu ukur kan di pembaris.

Objektif Kurus Tanpa Diet ni bukan lah semata-mata nak berat turun. Tapi lebih kepada nak pinggang mengecut, baru lah muat baju saiz S kan 😁😁

🍒 Aksesori #3 : Supplement Kurus Tanpa Diet

Kalau biasa nak capai target pinggang idaman mungkin ambil masa setahun. Atau kadang tu kita dah berjaya kurus tapi eh, kenapa bila salah makan sikit dah naik melampau?

Haa sebab tu perlukan Supplement Kurus Tanpa Diet.

Selain dari tolong percepatkan sikit untuk kurus sihat semulajadi, tapi juga tolong untuk bersihkan dalaman badan kita supaya kalau tersalah makan nanti tak lah berat naik mencanak.

Next post saya kongsikan detail Supplement Kurus Tanpa Diet ni 😘 Gambar takda sebab baru nak order 😅😅

Nak join sekali Program Kurus Tanpa Diet?

Jom jom register & for more info Klik https://diaryofmuhammad.com/program-kurus-tanpa-diet/

Deeja Hasmad
019 695 3317
Founder Kurus Tanpa Diet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares