Program Kurus Tanpa Diet

Tahun lepas saya ada buat program Slim Raya sempena nak bantu suami saya slim dan kurus sebelum raya.

Saya join kelas-kelas secara online dari cikgu-cikgu bimbingan Kevin Zahri. Alhamdulillah memang nampak perubahan pada suami saya.

Cuma nak kurus ni bukan lah kejap saja. Mesti ambil masa konsisten sekurang-kurangnya 3 bulan.

Antara yang suami saya memang amalkan termasuklah :

1. Eat Clean
2. Supplement Kurus Tanpa Diet
3. Bersenam

Kurus Tanpa Diet

Setahun lebih berlalu, lepas raya terus naik balik berat suami saya. Berkadar langsung lah dengan saiz di perut. Uhuhuhu.

Dah banyak kali kami konon nak mulakan semula program Detoks atau mudah dikenali sebagai Kurus Tanpa Diet. Tapi asyik banyak kekangan, contohnya seperti bercuti di luar dan dalam negara.

Kalau pergi negara orang macam wajib cuba pelbagai jenis makanan. Hahaha.

Tiba-tiba atas sebab yang tak nak bagitahu, haha, saya nekad untuk bantu suami saya mula semula untuk slim. Kurus tanpa diet.

Kurus Tanpa Diet?

Ini adalah program bantu kuruskan badan yang memerlukan anda untuk makan sekurang-kurangnya 6 kali sehari. Haa banyaknya kena makan.

Boleh kurus ke?

Boleh.

Trick nya adalah jaga portion. Dalam satu pinggan tu kena ada nasi, sayur dan lauk. Wajib 3 ini.

Kalau sebelum ini program Slim Raya agak strict tentang menu, kali ini kami tak berapa strict tapi masih mengekalkan konsep Eat Clean itu sendiri.

Saya sangat alu-alukan anda untuk sertai Program Kurus Tanpa Diet ini. Bila ada kawan-kawan, baru lah kita lebih bersemangat kan.

Program ini akan berlangsung selama 1 bulan. Anda boleh ambil trial untuk 2 minggu.

Ok ada beberapa package yang saya sediakan untuk Program Kurus Tanpa Diet ini.

Mini Package – RM 299

Mini Package ini termasuklah :

1. Supplement Kurus Tanpa Diet (basic)
2. Kumpulan sokongan di Facebook yang turut memuatkan Files untuk anda mudah access
3. Cadangan Meal Plan
4. Cadangan senaman

Midi Package – RM 399

Midi Package ini termasuk :

1. Supplement Kurus Tanpa Diet (4 jenis)
2. Kumpulan sokongan di Facebook yang turut memuatkan Files untuk anda mudah access
3. Cadangan Meal Plan
4. Cadangan senaman

Full Package – RM 1,099

Full Package ini termasuk :

1. Supplement Kurus Tanpa Diet (Full Set)
2. Kumpulan sokongan di Facebook yang turut memuatkan Files untuk anda mudah access
3. Kumpulan sokongan di Group Whatsapp untuk memudahkan anda bertanya dan dapat jawapan dengan pantas
4. Cadangan Meal Plan
5. Cadangan senaman

Suami saya dah tentu ambil Full Package sebab terbukti seperti sebelum ini, Alhamdulillah ianya berkesan bantu beliau untuk Kurus Tanpa Diet dalam masa 3 bulan.

Seluar asalnya saiz pinggang 32 gitu dah mengecut jadi 29. Wah wah memang syok!

Kalau nak join, jemput picit link ini ya.

Jumpa nanti!

Deeja Hasmad
019 477 3457
Founder Kurus Tanpa Diet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares