Detoks | Detoks Parasit | Eat Clean | kuruskan badan

Program Kuruskan Badan Secara Online

Kita golongan mak ni, lagi pulak yang bekerja atau duduk rumah, mana lah ada masa nak pergi gym lah, nak keluar malam buat work-out lah.

Nak jogging petang pun, tak tentu sempat.

Tapi, mak-mak lah golongan yang teringin sangat nak kurus balik.

Betul tak mak-mak? ?

Ai tahu lah, ai lepas beranak anak ketiga, badan mula naik.

Kawan-kawan pun rata-rata lepas bersalin aje, badan naik macam kena pam.

Bila nak diet, memang lah berat turun. Tapi bila habis diet, berat naik balik macan belon!

Jadi, saya nak ajak mak-mak, apa kata join program SLIM RAYA 2016 ni ?

image

Objektif utama

Objektif utama program ini adalah nak turun mak-mak turun berat badan, dan kita nak guide mak-mak untuk cara makan yang betul supaya masa raya nanti, berat still maintain cantik!

Jangan risau, nasi memang wajib ambil.

Setakat pengalaman saya, Alhamdulillah lepas amal program Eat Clean + Detoks + Work Out ni, berat tetap maintain walaupun cheat day sampai 3 hari berturut selama 2 minggu.

Yuran Komitmen

Yuran komitmen adalah RM 250 untuk program 14 hari.

Yuran komitmen ini penting untuk memastikan mak-mak betul-betul participate dalam group.

Kita nak mak-mak yang join program ni, betul-betul berjaya turun berat badan dan tak naik lagi dah.

Nak daftar program SLIM Raya 2016

Untuk pendaftaran program, mak-mak yang nak kuruskan badan boleh contact salah seorang dari 2 cikgu ni.

Naimah 0199377380
Sithy 0128879897

Cikgu berdua ni akan guide mak-mak sama-sama dalam satu Group yang sama.

Insya-Allah saya pun akan ada dalam Group 🙂

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *