Program Kuruskan Badan Secara Online

Kita golongan mak ni, lagi pulak yang bekerja atau duduk rumah, mana lah ada masa nak pergi gym lah, nak keluar malam buat work-out lah.

Nak jogging petang pun, tak tentu sempat.

Tapi, mak-mak lah golongan yang teringin sangat nak kurus balik.

Betul tak mak-mak? ?

Ai tahu lah, ai lepas beranak anak ketiga, badan mula naik.

Kawan-kawan pun rata-rata lepas bersalin aje, badan naik macam kena pam.

Bila nak diet, memang lah berat turun. Tapi bila habis diet, berat naik balik macan belon!

Jadi, saya nak ajak mak-mak, apa kata join program SLIM RAYA 2016 ni ?

image

Objektif utama

Objektif utama program ini adalah nak turun mak-mak turun berat badan, dan kita nak guide mak-mak untuk cara makan yang betul supaya masa raya nanti, berat still maintain cantik!

Jangan risau, nasi memang wajib ambil.

Setakat pengalaman saya, Alhamdulillah lepas amal program Eat Clean + Detoks + Work Out ni, berat tetap maintain walaupun cheat day sampai 3 hari berturut selama 2 minggu.

Yuran Komitmen

Yuran komitmen adalah RM 250 untuk program 14 hari.

Yuran komitmen ini penting untuk memastikan mak-mak betul-betul participate dalam group.

Kita nak mak-mak yang join program ni, betul-betul berjaya turun berat badan dan tak naik lagi dah.

Nak daftar program SLIM Raya 2016

Untuk pendaftaran program, mak-mak yang nak kuruskan badan boleh contact salah seorang dari 2 cikgu ni.

Naimah 0199377380
Sithy 0128879897

Cikgu berdua ni akan guide mak-mak sama-sama dalam satu Group yang sama.

Insya-Allah saya pun akan ada dalam Group 🙂

One Response

  1. As 10 June 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares