Jadi Ahli Shaklee

Projek Blog Untuk Bisnes Shaklee

Subhanallah dah lama tak menulis di blog kesayangan ni.

Bukan sengaja tak nak menulis, tapi giat membantu anak buah Shaklee projek kan  blog mereka.

Blog diorang sangat padat dengan maklumat kesihatan, jadi sayang lah kalau blog mereka tak dapat dijumpai oleh orang-orang yang memerlukan.

image

Tapi majoriti mereka ni menggunakan platform blogspot, sangat berbeza dengan saya yang menggunakan platform WordPress.

Takpe, itu maknanya kita kena sentiasa pertingkatkan ilmu kita.

Pakar SEO Blogspot

Syukur Alhamdulillah Allah temukan suami saya dengan beberapa personaliti yang sangat hebat dalam dunia blog, dan kami kenal dengan pakar blogspot malaya Tuan Hasrul Hassan.

Saya gunakan segala ilmu yang dapat dari Kak Salwa semasa program MMJ dan ilmu di blog Tuan Hasrul untuk membantu anak didik saya.

Saya sangat kagum dengan budaya berkongsi ilmu Tuan Hasrul, segala selok belok beliau kongsikan.

image

Oh bagi sesiapa yang tak mengenali siapa Tuan Hasrul, beliau adalah pakar SEO blogspot.

Moga Tuan Hasrul sentiasa murah rezeki.

Blogspot dan WordPress ni berbeza. Biasanya kita jumpa ramai pakar WordPress.

Eh, takpe, jangan peningkan kepala 😛

Blog Hanya Alat

Cuma geng Shaklee Creams ramai guna Blogspot, sebab percuma, jadi belajar lah sikit-sikit pasal blogspot.

After all, blog hanya alat. Ada orang takde blog pun, tapi berjaya mendaki tangga pangkat tertinggi dalam bisnes Shaklee.

Semuanya bergantung kepada keazaman.

Bisnes Shaklee Dengan Blog

Kepada anda sama ada pelajar, atau surirumah, atau anda sedang bekerja sekalipun tapi berminat nak mulakan Shaklee sebagai pendapatan sampingan, anda boleh hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Pendaftaran hanya RM 75 (WM)  atau RM 85 (EM)

Saya akan guide sehabis baik, tapi untuk anda berjaya, peranan saya hanya 10% sahaja. Lagi 90% usaha dan tindakan adalah dari pihak anda.

Insya-Allah kita akan ada group sokongan untuk saling memotivasi dan berkongsi pendapat

Nak daftar jadi ahli Shaklee, hubungi saya ya 🙂

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *