promosi

Promosi Diary of Muhammad January 2015

Setiap bulan blog comel ini akan mengadakan promosi best ^_^

Promosi blog Diary of Muhammad adalah ke atas produk kesihatan semulajadi yang memang kami sekeluarga pun memaang amalkan.

Promosi January 2015

Bulan ini, promosi berganda adalah:

Vivix – pilihan ramai pesakit kanser dan pesakit kencing manis.

Kalau yang saja-saja nak makan pun oleh, untuk kecantikan dan awet muda, selain kekal cergas sepanjang hari.

Kalau bukan ahli Diary of Muhammad, harga sebotol RM 475.

Tapi kalau dah jadi ahli Diary of Muhammad, boleh jimat RM 95 sebotol tau!

promosi Shaklee januari 2015

Alfalfa – Pembaca Diary Of Muhammad yang bujang rata-rata memilih Alfalfa untuk masalah keputihan. Kalau gabung dengan Garlic Complex, bertambah wow efeknya 😀

Ibu-ibu follower Diary of Muhammad pula suka Alfalfa ni untuk atasi masalah susu merudum. Bagus bila gabung dengan Set Penyusuan Diary of Muhammad.

promosi Shaklee bulan january 2015

Vitalea untuk kanak-kanak 

Ini adalah multivitamin dalam bentuk tablet untuk kanak-kanak.

Produk ni dah lama ada, tapi dah lama paused sebab nak dibagi formula baru kat tablet tu.

So, kira promosi ni adalah Vitalea yang versi formula baru

promosi Shaklee january 2015

Kalau anda dah jadi ahli Diary of Muhammad, dapat harga berganda-ganda jimat!

Cara Jadi Ahli Shaklee & Blog Diary of Muhammad

Nak jadi ahli mudah je, just perlukan yuran pendaftaran RM 75 atau RM 85 untuk follower Sabah Sarawak.

Jadi ahli blog Diary of Muhammad ni kelebihan dia termasuk lah:

  1. Jimat belian produk kesihatan atas jenama Shaklee
  2. Dapat akses ke group Facebook tertutup Diary of Muhammad dan iReach
  3. Dapat pelbagai tips motivasi dan ilmu buat bisnes dari rumah, especially menggunakan blog 😀

Ok lah, sekian update buat hari ini 🙂

Lupa nak cakap, Selamat Tahun Baru Masihi 2015! 😀

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *