Uncategorized

Puasa Bertenaga Bersama Set Puasa Shaklee

Malam ni saya nak kongsikan pengalaman kawan saya yang menyusukan anak sepenuhnya, dan mengamalkan Set Puasa Shaklee (turut dikenali sebagai Mighty 3 Gems).

Tahun lepas saya bf ank saya sepenuhnya. Masa tu baby baru umur setahun dan dah tentu permintaan susu dia demnd lah kan. Time sahur sy minum ESP + PD + Meal Shakes + Kurma + Susu. Sedap kan. Hehe
 

Tapi memang kenyang dan bertenaga sepanjang hari walaupun saya bekerja di luar. Haha. Saya jaga bazar Masjid India dan Kawasan Bukit Bintang tau time tu.

Alhamdulillah.. 3 GEMS sangat membantu. Susu perahan tetap maintain 10- 12oz lebih sehari.

puasa shaklee 

Wowwww!! Anda tak jeles ke? Walaupun menyusu anak sepenuhnya, anda dapat BONUS:

✔ Kenyang dan Bertenaga sepanjang hari
✔ Susu maintain banyak walaupun puasa! 

Berminat nak dapatkan Set ni?
Cepat- cepat SMS “CP01 ” ke 019 409 3457


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *