Lecithin | Omega Guard

Pulihkan Daya Ingatan Bersama Si Kembar L & O

Kalau rasa diri sendiri jenis cepat pelupa, atau ada ahli keluarga baru recover dari accident, dan mengalami hentakan kepala yang teruk sampai hilang ingatan, Lecithin dan Omega adalah solusi terbaik selepas terapi dan mengenang gambar-gambar lama.

Aiseh, mana tah simpan kunci kereta tadi
Aiseh, mana tah simpan kunci kereta tadi

Lecithin untuk kuatkan daya ingatan.

Omega Guard untuk bantu perkembangan otak, atau senang kata, lebih cerdik.

LECITHIN SHAKLEE OMEGA SHAKLEE
Si Kembar L & O

Kandungan Utama

Lecithin mengandungi kolina. Kolina terdapat dalam otak dan berkait rapat dengan memori

Omega mengandungi asid lemak DHA & EPA yang juga merupakan salah satu bahan dalam otak.

Upclose
Upclose

Kesan sampingan Lecithin dan Omega

Ooooh memang banyak kesan sampingan nya. Ni nak bagi tahu siap-siap

  1. Kulit makin jadi moist berseri 😀

    Almaklum lah, Omega kan penuh dengan asid lemak

  2. Makin selim-melim

    Jangan risau, kalau yang dah sedia slim tu, tak de lah sampai nak kurus kering pulak 😛

    Yang berisi tu, mesti suka sebab Lecithin dan Omega masing-masing bantu pecahkan lemak dan bakar lemak jahat.

    Lemak baik tu, tak kacau. No worries ^_^

  3. Bacaan darah tinggi drop

    Kalau anda selalu kena makan ubat darah tinggi, Omega biiznillah membantu drop kan bacaan darah tinggi.

  4. Eczema berkurangan

    Pesakit ezema mesti suka dan sayang bangat sama Omega sebab Omega bantu rawat radang eczema dari dalam tubuh.

    Proven dengan anak saya, alhamdulillah.

    Dulu eczema dia alhamdulillah hilang, dah nampak macam tak pernah naik sakit kulit je. Syukur.

    Sekarang asthma dia pun makin berkurang

  5. Bacaan kolesterol drop

    Syok lah makan seafood lepas nih

Cukup lah cerita 5 side effect je. Kang panjang berjela tak larat nak baca 😉

Berminat nak cuba?

Harga

Harga Omega hanya RM 136 sahaja untuk 90 biji

Harga Lecithin hanya RM 52 sahaja untuk 180 biji (ya, seratus lapan puluh, bukan 80.)

Uih, nak diskaun?

Boleh lah nak bagi kat pembaca blog ni 😀 Tapi kena daftar jadi ahli dulu.

Ala murah je daftar jadi ahli, RM 75 je. Terus dapat harga ahli bila daftar jadi ahli.

Amacam? 😉

Hubungi saya:

Khadeejah Hasmad
SMS/Whatsapp : 019 – 477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *