Uncategorized

Rahsia Berjaya Susukan Anak Selama 7 Tahun Dalam Bulan Ramadan

Puan Salwa Saleh seorang breastfeeding mother selama 7 tahun dalam bulan Ramadan tetapi beliau berjaya sempurnakan puasa sehingga waktu berbuka tiba. Huish, kagum saya !

Sekarang ni pulak beliau sedang hamil dan juga breastfeeding. Cergas dan bertenaganya beliau. Nak korek rahsia beliau?

Takyah sesusah nak korek, Puan Salwa Saleh bongkarkan rahsia dah pun. Hehe. Jom kita tonton berjemaah 😉

Antara rahsia Puan Salwa Saleh adalah beliau mengamalkan:

1. Vitalea – Untuk cukupkan nutrisi badan

2. B-complex – Untuk elak stress dan bagi mood happy semedang 😁

3. Vitamin C – Untuk imun sistem dan ketahanan badan

4. Alfalfa – Salah satu milk booster yang superb 👍

5. ESP – Untuk bagi kita lambat lapar dan kenyang lebih lama

6. Performance Drinks – Untuk kekalkan hydrasi badan sepanjang hari dan juga bagi tenaga macam superwoman 💪

7. Nak tahu tips yang seterusnya? Tonton video sampai habis. Hehe.

 

Nak rasai puasa luar biasa macam Puan Salwa Saleh? Jangan malu, jangan segan untuk hubungi saya

admin-ajax.php

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *