Uncategorized

Rahsia Puasa Bertenaga

Dah 6 Ramadhan pun hari ni. Cemana dengan puasa anda? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa :DSaya dan suami, alhamdulillah, memang terasa berbeza puasa kali ni, puasa kali ini bertenaga, kenyang lebih lama, tak lapar, haus pun tidak (walaupun saya sedang fully breastfeed baby Maryam). Rahsia yang bukan lagi rahsia – kami mengamalkan sahur ESP dibancuh bersama Performance Drink πŸ˜€

set puasa bertenaga

Saya suka bancuh dua minuman ni dengan air kosong je. Performance Drink campur ESP campur air kosong, shake guna shaker shaklee tu (dah sold out entire Malaysia shaker ni) Waaahhh memang sedap!! πŸ˜€ Suami saya pulak suka bancuh minuman ni dengan susu segar sejuk. Rasa macam ala- ala air yogurt oren gitu.

Kalau nak bancuh asing pun boleh.

Performance Drink ni rasa macam air oren tangy sikit.

ESP ni pulak rasa apa ye.., tak pasti nak cerita. Yang tahu., saya suka ESP bancuh bersama air hot chocolate. Tapi kebanyakan rakan saya suka bancuh bersama Twister Oren

Insya-Allah saya akan kongsikan lebih banyak resipi ESP, yang saya suka dan kawan- kawan saya suka πŸ˜€

Anda berminat nak dapatkan Set Combo Puasa ni?
Cepat- cepat SMS “CP01 ” ke 019 -477 3457 ^_^

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *