Rainbow Bridge, Odaiba, Tokyo

Rainbow Bridge, Odaiba, Tokyo

Warna Rainbow akan muncul menjelang maghrib sebab langit dah mula gelap. Lampu warna-warni akan terpasang.

Kalau dalam cruise waktu ini memang wow sangat.

Odaiba adalah kota yang high recommended untuk family bersama anak-anak kecil. Selain Gundam (tak pasti yang dah dirobohkan tu adakah di reconstruct), Maritime Museum, yang paling menarik kami main games di Sony Exploria di Aqua Building.

Restoran yang menyediakan menu halal pun ada di tempat yang sama menghadap Rainbow Bridge.

Lepas main dalam bangunan, kami sekeluarga berjalan di tepian pantai sambil baru perasan eh cruise ada yang available in nearest time.

Cepat-cepat lari pergi kaunter tiket nak kejar. Kaunter tiket depan jeti je. Lepas beli tiket terus masuk water bus. Tak ramai orang pun waktu nak dekat maghrib.

Ramai yang duduk luar menghayati pemandangan, tapi being Malaysian yang terbiasa panas, saya masuk dalam nak panas ???

#deejatravelstories

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares