Chicken Pox

Rawatan Alternatif Untuk Demam Campak

Demam campak atau biasanya orang panggil chicken pox adalah sejenis penyakit kanak- kanak yang kita wajib kena walaupun sekali.

Eh budak yang dah di vaksin kan pun kena jugak tau.

budak demam campak

Anak saya tak vaksin, tapi belum kena. Saya sendiri sedang bersedia dari sekarang cari penyelesaian terbaik, dan paling penting, TERCEPAT untuk anak sembuh demam campak ni. Hehe.

Mak – mak mana lah yang senang hati kalau anak sakit, kan?

Dan oleh kerana rakan -rakan saya ramai pengguna Shaklee, saya sendiri pun pengguna Shaklee, jadi solusi terbaik yang diorang kongsikan terbukti berkesan kat anak-anak diorang sekali ialah Set Chicken Pox Shaklee 😀

Set Chicken Pox Shaklee

Set ni ada dua jenis product je.

Product pertama: Herbal Blend

Herbal blend ni untuk sapu – sapu, untuk kurangkan rasa gatal – gatal supaya tak lah anak tergaru – garu.

rawatan demam campak

 

Saya biasa guna herbal blend ni untuk kalau gatal di gigit nyamuk. Memang berkesan. Ada sekali kena minyak panas, pedih sangat, saya guna gak herbal blend, alhamdulillah hilang pedih tu.

Product kedua: Basic H

Basic H ni mandikan anak yang kena campak tu. Kasi cuci semua campak.

alternatif demam campak

Harga untuk set ini hanya RM 85 sahaja termasuk kos pos 😀

Semulajadi, maksudnya tiada bahan kimia, selamat dan berkesan biiznillah 😀

Nak order?

Hubungi saya sekarang di:

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 409 3457
Shaklee ID: 858755

Atau isikan saja form di bawah ^_^

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *