Detoks | Detoks Parasit | Eat Clean

Sebenarnya, Apa Benda Detoks Ini?

Detox ni bukan benda familiar pada saya.

Tapi lepas balik dari Jepun, kesedaran tu macam bertambah sebab kagum tengok orang sana, dah tua pun, masih boleh daki bukit.

Mereka sangat cergas berjalan dan berlari.

Tu tak cerita lagi orang sana susah nak nampak berisi.

Ok, sambung topik, apa benda detoks ni.

image

Yang sebenarnya, apa yang kita nak detox?

Toksin.

Badan kita ni banyak toksin, bukan sahaja dari makanan dan barang yang kita guna, tapi juga, dari parasit.

Toksin ini kita nak buang.

Parasit dalam badan kita biasanya dapat bila makan di luar.

Parasit bukan cacing sahaja, tapi ada pelbagai jenis parasit yg bersarang dalam tubuh kita.

Ada yang dalam usus, organ seperti hati, paru-paru, otak, mata, jantung dan sebagainya.

Parasit ini yang kita nak buang.

Satu lagi yg kita nk buang ialah heavy metal.

Air paip yg kita minum ada plumbum, ikan ada merkuri, etc.

Benda-benda ini merbahaya bila ada dlm badan kita.

Ia bukan takat ganggu fizikal, tapi juga ganggu kesihatan dalaman kita.

Jadi, penting ke tidak detoks?

Kalau anda biasa sakit setiap bulan, atau badan selalu lesu, anda mesti nak cuba Program Detoks Parasit Shaklee ini.

Saya sambung lagi nanti ya 😉

Khadeejah Hasmad
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *