senarai nama makcik urut bersalin
Berpantang

Senarai Nama Mak Cik Urut Bersalin

Alhamdulillah rajin pula saya kali ni nak extract satu-satu nama mak cik urut bersalin 😉

Saya ada kongsikan di entry Persediaan Berpantang Sendiri, yang saya tak gunakan khidmat makcik urut bersalin untuk pantang anak kedua.

Tapi just in case ada ibu – ibu tercari-cari makcik urut berdekatan, boleh lah refer senarai kat bawah ni ya.

senarai nama makcik urut bersalin

Saya kongsikan cadangan beberapa ibu yang dah juga gunakan khidmat mereka. Boleh la kita gunakan khidmat makcik urut untuk bantu mereka jana ekonomi untuk keluarga 😀

[alert-note]Click ctrl+F untuk cari lokasi anda ;)[/alert-note]

Makcik Urut Bersalin Selangor

Damansara/ PJ/ Banting
Kak dian
0163033705

Shah Alam
Aisyah (Ice Confinement)
0127225184

Shah Alam/Klang
Mariam Majid
0172428511

Kajang
Hawa Abd Aziz
0173935539

Putrajaya/ Seri Kembangan/ Taman Equine/ Puchong/ Bandar Kinrara
Kak Syikin
0166490866

Putrajaya
Kak Wan
0196453770

Puchong
Makcik Timah
0126702258

Selangor
Kak Ros
0169690931

Shah Alam/ Subang/ Kota Damansara/ Puchong/ Klang
Nabila Othman
0127127746

Sungai Buloh
Halimah Muhiden
0163747052

Batu Caves
Makcik Zah
0173896615

Makcik Urut Bersalin Negeri Sembilan

Rantau, Seremban
Rosnah Manan @ Cik Embong
0173121738

Seremban
Ila
0126383021

Makcik Urut Bersalin Johor

Parit Keroma Jalan Abdul Rahman, Muar
Subaithah Sue
0126341227/ 0183761227

Ulu Tiram
Kak Ani
0127447879

Kota Tinggi
Zura Maizura
0197811747

Kluang
Maksom
077711892/0127248246

Johor Bahru
Ika
0187874552

Makcik Urut Bersalin Pahang

Kuantan/ Sg Ular/ Cherating
Kak Ummu
0137033819

Temerloh
Cik Siti
0166396786

Makcik Urut Bersalin Terengganu

Kuala Terengganu/Marang
Norfa Othman
0148312122

Kuala Terengganu
Kak Ma
0109011503

Makcik Urut Bersalin Kelantan

Kg Kadok, Ketereh
Mok We Mek
0142182955
Perak

Makcik Urut Bersalin Perak

Kuala Kangsar
Zainab Othman
0175705264

Meru/Ipoh
Idah
0175867832

Asmah
0193636863

Ida Darbi
0125874386

Hayati
0195407766

Makcik Urut Bersalin Kedah

Alor Setar
Puan Hajah Shobihah
0194174112

Jitra
Cik Jah
0125334731

Makcik Urut Bersalin Pulau Pinang

Butterworth
Kak Yati
0125416867

Seberang Perai Utara
Kak Nani
0124070470

Seberang Perai Selatan
Salbiah Saad
0125706058

Anda Ada Makcik Urut Kegemaran?

Jom kongsi di sini jika anda pun ada makcik urut bersalin favorite 😀 Boleh bantu lebih ramai ibu ^_^

Sekali lagi, senarai di atas saya kongsikan dari cadangan ibu – ibu yang pernah menggunakan khidmat makcik urut bersalin, atau yang mereka sendiri tawarkan khidmat urut selepas bersalin.

Saya tiada rekomendasi makcik urut selepas bersalin. Jadi saya sendiri tak boleh nak jamin service mereka. Saya hanya kongsi untuk memudahkan ibu-ibu 🙂

Oh, Saya guna Set Bersalin Shaklee je 😉 Makcik urut biasa, kat Kerteh, ada lah, nama Cik Roh.

admin-ajax.php

Similar Posts

5 Comments

  1. Sy mala urut muslimah….ada buat perkhidmatan mengurut lepas bersalin di area senawang seremban…harga yg murah dan pakage yg sangat memuaskan….whatsapp sy 017-6629172 utk tempahan…..

  2. saya menyediakan perkhidmatan homespa.Saya ada menyediakan pakej penjagaan dalam pantang yg lengkap utk ibu seperti urut,tungku dan lain-lain,utk bayi dan dgn masakan berpantang.pakej spa juga ada disediakan seperti facial,scrub,manicure dan pelbagai lg.Jika sesiapa memerlukan khidmat saya ,sy berada di area melaka,gemas dan muar.Boleh hubungi sy melalui 0192136581 (call,sms atau whatsapp)

  3. Saya mencari tukang urut lepas bersalin di area sg buloh…paya jaras jika ada maklum saya secepat mungkin. Maklum.

  4. Urut bersalin & perawatan lepas bersalin, urut biasa tradisional, kursus urut…kawasan bangi, putrajaya, kajang, semenyih, cheras, nilai, mantin, sri kembangan, serdang, puchong boleh hubungi kak sue 016-9291330

  5. AREA GONG BADAK & KUALA TERENGGANU
    SERVIS TERUS KE RUMAH ANDA … ??????

    Urutan Wellness Untuk Wanita Sahaja … Servis Terus Ke Rumah Anda ????? whatsapp 0195956522 ( Kak Ita )

    ? Urutan Tradisional Seluruh Badan
    ? Bertangas
    ? Lulur Seluruh Badan
    ? Urutan Selepas Bersalin
    ? Mandi Herba
    ? Facial Muka
    ? Pakej Jagaan Dalam Pantang
    ? Urutan Separuh Badan
    ? Pakej Ibu Hamil

    019 – 5956522 ( KaK Ita ) Mamacare Terengganu
    Etta Wellness & Beauty Mobile Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *