Kelebihan yang sangat mendamaikan bilamana anak-anak bersama dalam setiap event Shaklee

Jom Hebat Kerteh | Bisnes Coaching Bersama Famili!

Alhamdulillah, semalam (2 Oktober 2013)  selesai satu lagi siri bisnes coaching khas untuk Pengedar Shaklee yang bernaung di bawah group Lady Boss dan berada di Kerteh, Terengganu.

Sesi bertemu mata antara Pengedar Shaklee di bawah naungan group Lady Boss di kawasan Terengganu

Dalam bisnes Shaklee nih, ada macam-macam siri jelajah coaching; ada sesi “Magic”… ada sesi “Jom Hebat“… Personal coaching one to one pun ada!

Alhamdulillah kehadiran dalam sesi semalam sangat memberangsangkan! Macam biasa, setiap majlis sharing kami sentiasa diserikan dengan kehadiran anak-anak kecil yang menjadi sumber inspirasi kami dan juga suami sebagai tulang belakang perniagaan.

Ini adalah beberapa snapshot yang sempat di ambil untuk tatapan anda 🙂

Antara kelebihan menjadi Pengedar Shaklee ialah ianya jenis mesra keluarga

Suami-suami turut bersama menemani isteri 🙂

Kelebihan sebagai seorang Pengedar & Ahli Shaklee ialah bisnes anda boleh dijalankan sepenuhnya secara online dari rumah

Dalam bisnes Shaklee, anak-anak sama sekali tidak akan dipinggirkan daripada setiap program yang dianjurkan

Kelebihan yang sangat mendamaikan bilamana anak-anak bersama dalam setiap event Shaklee

Dari kiri: Master Lyna (upline tersayang!), saya & baby Maryam, Kak Su, Kak Zeti

Apa Kelebihan Mendaftar Sebagai Pengedar Shaklee Bersama Kami?

Menariknya tentang group kami, anda tidak akan dibiarkan bersendirian jika anda serius nak buat bisnes bersama Shaklee. Kami akan membantu anda dari segi motivasi dan juga marketing skill seperti cara buat bisnes Online dengan Blog dan juga Facebook.

Yang bestnya bisnes Shaklee nih, anda tak perlu keluar duit beratus-ratus atau beribu-ribu. Cukup sekadar modal berupa yuran pendaftaran sebanyak RM75 dan sekeping hati yang kental dan tahan diuji.

Cukup dua syarat di atas, anda dah pun boleh menjana beribu, ratus ribu mahupun jutaan ringgit sebulan. Anda yang menentukan banyak mana anda nak.

Bagaimana Cara Buat Duit Sebagai Pengedar Shaklee?

Cara buat bisnes dengan Shaklee mudah sangat! Anda tak perlu susah payah ke sana sini untuk memujuk orang supaya menjadi ahli Shaklee ataupun membeli produk Shaklee.

Sebab apa? Sebab Shaklee sekarang adalah fenomena! Ini realiti…

Ramai orang tercari-cari produk Shaklee kerana ia memang terbukti berkesan dengan koleksi testimoni yang semakin hari semakin menimbun!

Majoriti daripada mereka yang mencuba Shaklee pada peringkat awal, akhirnya mendaftar terus sebagai ahli Shaklee supaya mereka bukan sahaja boleh membeli produk Shaklee dengan harga yang lebih murah, tetapi mereka juga boleh mengumpul point.

Kalau point banyak dan menepati syarat-syarat yang ditetapkan, anda berpeluang mendapat cash reward, tajaan melancong ke luar negara dan juga elaun kereta 🙂

Untuk yang berminat nak tau lebih lanjut, saya ada menulis entri khas tentang tiga kelebihan dan bonus yang ditawarkan untuk mereka yang menjadi Pengedar Shaklee.

Macam Mana Nak Daftar Sebagai Pengedar Shaklee?

Untuk yang berminat nak jana pendapatan lumayan dengan Shaklee, anda boleh mendaftar dengan mudah secara online dengan mengisi Borang Pendaftaran Pengedar & Ahli Shaklee ataupun klik saja di bawah 😉

Klik di sini untuk mendaftar sebagai Pengedar & Ahli Shaklee

Sekiranya anda masih mempunyai sebarang pertanyaan, kemusykilan ataupun keraguan, boleh terus menghubungi saya di nombor yang tertera di bawah 🙂

admin-ajax.php

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Contact Number’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Question / Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.