Set Pantang

Set Berpantang Tanpa Jamu

Alhamdulillah dapat feedback yang best tempoh hari ^_^

Seorang ibu yang baru bersalin mendapatkan Set Berpantang Shaklee. Berikut saya kongsikan pengalaman beliau:

set berpantang shaklee tanpa jamu

Rasa lbh bertenaga n xlesu mcm sblum mkn tu
Xcpt penat mcm sblum2 ni..
Lg 1, susu pn byk dr sblumnye, sis

Pengalaman saya sendiri?

Boleh baca pengalaman penuh saya berpantang bersama Shaklee di entry Set Berpantang Terbaik di Malaysia

Secara ringkasnya, berpantang dengan Shaklee untuk anak kedua memang sangat best berbanding pantang anak pertama!

  1. Langsung tak sembelit semasa pantang!
  2. Bertenaga dan cergas. Tak rasa serabut kepala
  3. Susu Alhamdulillah meriah

Kandungan Set Berpantang Shaklee

Antara Vitamin yang terdapat dalam Set Pantang Shaklee termasuk lah:

  1. Zinc utk rawat luka dalaman lepas bersalin. Cze pun blh. Sgt3 bagus
  2. Alfalfa utk melawas dan bykkan susu. Ada kwn makan masa anak kuning, Alhamdulillah kuning drop
  3. Ostematrix utk elak sembelit sbb dia melembutkan najis. Utk rawat sakit pinggang yg rasa macam nak tercabut pinggang dan lenguh badan
  4. Vitamin C utk elak kelenjar susu drp terluka, kuatkan imun sistem mak dan baby, rawat stretch mark
  5. Vitalea utk bagi tenaga
  6. ESP utk bagi tenaga, Pekatkan susu, rangsang susu yg byk, cantikkan balik kulit yg kusam masa preggy
  7. B Complex utk elak depression atau post partum

Set ini cover untuk keperluan menyusu sekali.

Harga Set Berpantang Shaklee

Kalau nak beli untuk percubaan 40 hari pun boleh.

Harga untuk kesemua 7 vitamin di atas hanya RM 305 untuk percubaan 40 hari. Harga termasuk kos Poslaju ๐Ÿ˜€

Jamu perlu lagi tak?

Ikut pengalaman saya, dah tak perlu jamu. Kecut rahim Alhamdulillah done by Alfalfa. Buang angin pun done by Alfalfa.

Slim down pun done by Alfalfa. Kalau nak effect pecah lemak yang lebih berkesan, boleh add on Lecithin.

Sebenarnya ESP pun bantu untuk slim down sebab ia berfungsi untuk kuatkan otot yang berfungsi untuk bakar lemak.

Anda dah nak bersalin?

Jom dapatkan Set Berpantang Shaklee ๐Ÿ˜€

Tips cara makan yang betul hanya eksklusif untuk ibu yang buat belian dari saya ๐Ÿ™‚

Ia bermakna kalau anda beli dari pengedar lain, anda tak dapat exclusivity ni tau. Ia eksklusif hanya untuk customer saya ๐Ÿ™‚

Hubungi saya untuk order!

iR Khadeejah Hasmad
World Class Shaklee Independent Distributor
SMS/WhatsApp: 019 477 3457

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *