set eczema shaklee
Eczema | ESP | Herbal Blend | Omega Guard | Tips Kecantikan | Vitamin E Complex

Set Eczema Shaklee, dalam seminggu lebih je eczema hilang!

Eczema ni kira benda baru bagi saya, sebab dalam family saye memang tak pernah ada yang kena. Saya ada ceritakan kat sini tentang Muhammad, anak sulung kitorang, umur 2 tahun kena eczema.

Memang susah hati.

Alahai, kalau anak demam pun susah hati kan, ini kan pulak kalau luka- luka siap bintik berair lagik naik kat kulit.

Alhamdulillah rawatan  bersama Set Eczema Shaklee nampak perubahan yang cepat dan sangat ketara!

Syukur sangat- sangat. Memang berbaloi- baloi. Shaklee pulak bukan drugs dan all natural, so CONFIRM takda side effect pelik- pelik lah.

Ok kali ni saya nak kongsi, kenapa saya pilih Set Eczema ni untuk cure eczema Muhammad.

1. Herbal Blend

Benda pertama sekali kitorang sapu kat luka Muhammad, adalah Herbal Blend. Herbal Blend ni best sebab dia melegakan gatal, pedih-pedih. Memang ni first aid kitorang kat rumah kitorang. Bila pakai tu kulit rasa sejuk, gatal dan pedih pun hilang.

2. Vitamin E

Vitamin E ni fungsi dia untuk melicinkan kulit, menghilangkan luka- luka eczema. Kitorg sapu je kat luka.

Bila bintik berair mula naik, cepat- cepat kitorang sapu kat bintik berair tu. Yang bagus Vitamin E Shaklee ni, dia ada ekstrak biji anggur. Ekstrak biji anggur ni lah yang buatkan Vitamin E Shaklee ni cepat nampak kesan. Meningkatkan efficiency nya. 

Lagi satu Vitamin E ni mengelakkan luka dari terkena jangkitan bakteria. Jadi takyah risau pape, dia ala- ala ubat sapu kat luka. Dia memang formulated untuk memperbaiki sel kulit supaya luka sembuh, dan juga meningkatkan immune sistem yang bertindak melawan eczema

3. ESP

ESP ni fungsi dia sangat penting sebab ESP ni membantu menghasilkan sel kulit yang sihat. Bila Eczema melanda, sel kulit akan rosak. Jadi ESP ni bantu cepatkan hasilkan sel kulit yang cantik

4. Omega Guard

Omega Guard ni untuk memastikan kulit kekal lembap. Untuk Eczema yang saye perasan, kulit tak boleh kering, nanti luka pedih dan gatal. Mula lah rasa nak menggaru- garu.

ESP dan Omega Guard ni saya kasi Muhammad makan untuk mengelakkan Eczema naik satu badan.

Kedua- dua ni merawat kulit dari dalam.

Kalau miss makan, mula lah nanti nampak naik kat kulit kepala, kat badan T_T

Ada cara makan untuk budak kecik.

Cara Dapatkan Set Eczema Shaklee

Set yang mengandungi 4 supplement ini bernilai RM 600. Untuk dapatkan lebih penjimatan, anda boleh daftar jadi ahli untuk terus nikmati harga ahli.

Alhamdulillah, memang berbaloi- baloi bershaklee utk eczema ni.

Masa awal- awal Muhammad naik eczema., menangis saye dalam hati. Luluh hati tengok, walaupun bukan saye yang rasa, tapi sebagai ibu, mana lah sanggup tengok kan… Huhuhu.

Jadi ibu- ibu kat luar sana, masih ada harapan untuk eczema anak anda untuk sembuh 🙂 Jom kita cuba Set Eczema Shaklee 🙂 Saya akan guide kan satu- satu ya 🙂 Berbaloi- baloi sangat.

Hubungi saya sekarang ^_^

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *