Set Kurus

Set Kurus Shaklee – Perihal Buang Lemak

Lemak-lemak, oh lemak. Ada yang kata Lecithin elok. Ada yang kata OmegaGuard lagi elok. Macam nilah. Dedua Lecithin dan OmegaGuard memang bagus untuk nyah lemak dari tubuh kita. Dalam Set Kurus Shaklee, kalau nak betul-betul POWER, better ambil Lecithin dan OmegaGuard sekaligus.

Apa Beza Lecithin & OmegaGuard?
Apa Beza Lecithin & OmegaGuard? 

Apa Sebenarnya Beza Lecithin dan OmegaGuard?

Lecithin bertugas membasmi lemak yang kita makan waktu tu. Kalau makan berat, maka silalah ambil 3 biji Lecithin. Kalau tak berat sangat, 2 biji cukup. Maksimum 6 biji sehari sahaja. Lecithin ni pengemulsi lemak, atau mudah faham, pecahkan lemak. Lemak yang besar, dipecahkan jadi kecik- kecik. Senang nanti Alfalfa nak buang dari badan kita.

OmegaGuard ni pulak membantu membakar lemak yang termendap. Yang dulu-dulu punya lemak yang susah benar nak kikis tu, kita ‘scrub’ dia pakai OmegaGuard. Haaa… kasi buang sume. Lemak banyak-banyak sangat ni tak bagus, boleh menyebabkan sakit jantung di hari tua, dan punca macam-macam lagi sakit kronik.

Lecithin dan OmegaGuard ni boleh diandaikan seperti adik-beradik lah, tak dapat dipisahkan. Nak ambil salah satu je boleh, tapi fikirkan, kalau kita sakit, bukan kita sorang je yang susah, ahli keluarga turut tanggung susah tu. Sampai ke hati kita nak buat orang- orang tersayang susah sebab kita?

Anda berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee? Tempahan boleh dibuat secara online dengan mengisi Borang Tempahan Produk Shaklee.

P.s. – Sekiranya anda memerlukan konsultasi khas daripada saya, sila isikan Contact Form di bawah atau hubungi saya di nombor yang tertera 🙂

admin-ajax.php

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *