Sakit Sendi

Ayah Selalu Sakit Sendi? Ini Cara Saya Bantu Ayah Saya.

Apak saya selalu sakit kaki di bahagian sendi lutut.

Pernah apak warded di hospital sebab perlu menjalani prosedur suntik cecair di bahagian lutut sebab sendi tersebut telah haus.
Apak jalan pakai tongkat itu adalah perkara biasa bagi kami.

Tetapi saya paling tidak lupa adalah sewaktu kami bercuti di Jepun awal tahun ini.

Kami sampai terlebih dahulu di Jepun untuk menemani adik kami short course. 

Di negara Jepun, salah satu cara paling mudah dan cepat untuk bergerak dari satu tempat ke satu tempat adalah dengan berjalan kaki dan menaiki train.

Boleh kalau mahu naik teksi untuk berjalan-jalan, tetapi susah untuk jumpa teksi kecuali di stesen train sahaja.

Sebelum apak sampai, kami risau mahu mencari mana nak cari teksi berhampiran rumah yang kami sewa.

Tapi bila mak dan apak sampai, kami terkejut sebab apak kata apak dah boleh berjalan, tak perlu cari teksi.

Sungguh, macam tak percaya, apak boleh berjalan sakan dengan sangat aktif!

Ada sekali kami berjalan di taman bunga hampir setengah jam berjalan kaki. Apak nampak kuat join kami.

Selepas berjalan di taman bunga, mak dan apak sambung berjalan di kompleks beli-belah.

Jika anda pernah ke Jepun, anda pasti tahu betapa besarnya kompleks beli-belah Bic Camera di Jepun.

Kami waktu itu dah sangat tak larat, kami balik rumah dulu.

Ada lah juga tunggu hampir satu jam di rumah, baru mak dan apak balik.

Wow!

Saya sangat terkejut.

Saya tanya mak, “Bukan ke apak tu sakit kaki. Macam mana boleh berjalan kaki sakan sangat?”

Mak cerita, “Apak makan Vivix yang kau bagi itu lah. Alhamdulillah berkesan untuk sakit kaki dia. Tengok, dah macam orang sihat.”

Subhanallah syukur Alhamdulillah.

Seronok saya apabila Vivix hilangkan sakit sendi apak yang dulu pernah terpaksa warded di hospital.

Dari Fukuoka berjalan ke Hiroshima. Balik hari pula tu.
Dari Fukuoka berjalan ke Hiroshima. Balik hari pula tu.

Vivix Untuk Melegakan Sakit Sendi 

Vivix adalah supplement cecair untuk diminum.

Jika anda sakit sendi dan pernah  warded kerana pembedahan sendi seperti apak saya, cuba amalkan 2 botol Vivix dalam sebulan.

Insya-Allah, anda pasti berpuas hati macam apak saya 🙂

Dapatkan Vivix Untuk Legakan Sakit Sendi Anda

Whatsapp “Mahu 2 botol Vivix untuk sakit sendi” di 0194773457 untuk dapatkan Vivix anda.

Atau, anda boleh klik butang di bawah untuk terus order.

Pembayaran boleh dibuat menggunakan kad kredit atau kad debit 🙂
Khadeejah Hasmad 

Shaklee ID : 858755 

Whatsapp : 0194773457 

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *