Set Supplement Untuk Anak Yang Selalu Demam dan Batuk

Anak kecil yang dah mula di hantar ke rumah pengasuh atau ke tadika memang biasanya memang mudah jatuh sakit sebab bergaul dengan ramai budak.

Bila anak selalu tak sihat, memang kita ibu bapa tak senang hati. Satu bila fikir macam mana lagi nak ambil MC kerja. Satu lagi bila fikir kesian tengok anak sunyi sepi bila tak sihat, kalau tidak, mereka lah penceria suasana.

Kadang terdetik nak berdoa biar lah sakit anak itu di pindahkan pada kita.

produk untuk anak cepat baik demam

Gambar dari parents.com

Usah risau, setiap masalah ada lagi penyelesaiannya.

Set Supplement Untuk Anak Yang Selalu Demam dan Batuk

Selain daripada elakkan makan makanan rapu dan makanan tak berkhasiat, untuk elakkan anak kerap jatuh sakit, elok konsisten bagi supplement kanak-kanak ini.

Anak yang tak sihat memang lebih-lebih lagi kena ambil.

Set ini terdiri dari 2 supplement penting :

Meal Shakes – Mengandungi 21 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh kanak-kanak. Bila badan cukup zat, tak lah senang di serang virus.

Omega Guard – Mengelakkan radang dari dalam badan supaya anak tak cepat batuk dan selsema. Kalau pun sedang datang batuk dan selsema, cepat-cepat bagi Omega Guard. Biasanya akan ambil masa 1-3 hari untuk sembuh.

Kasihan anak, bila tak sihat mereka akan monyok dan sunyi sepi. Rindu keletah comel mereka. Cepat-cepat dapatkan Set Supplement di atas untuk kesihatan anak-anak tersayang.

Hubungi saya untuk order:

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/Whatsapp : 019 477 3457
(Atau klik terus untuk Whatsapp : www.wasap.my/60194773457)
Shaklee ID : 858755

One Response

  1. Azwan 10 June 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares