Jadi Ahli Shaklee

Shaklee Belanja Shopping Di Jalan TAR, KL

Aah, SOGO yang kat Jalan TAR, KL 😀 Biasa kitorang suka pergi waktu warehouse sale, atau member’s day.

Walaupun masa tu biasa sesak, harga adalah super special 😀

Tips mengelak kesesakan manusia : Pergi waktu tengahari. Biasa pagi confirm sesak, bila tengahari macam pukul 2 tu, lega sikit

Eh, dah lama pun tak pergi SOGO sebab busy Shaklee

image
Last pergi masa member's day, bila tah. Lupa

Biasa pergi pun beli baju anak-anak je banyak. Alah biasa lah kita bila dah beranak pinak kan, anak comes first 😉

Alhamdulillah setakat ni, perbelanjaan kami ditaja oleh Shaklee 😀

Eh, Shaklee ada hubungan dengan SOGO ke?

Tak, tapi bila setiap kali kami beli barang Shaklee, kami guna credit card. Beli untuk customer, untuk kegunaan peribadi, etc.

Bila kita beli guna credit card, secara tak langsung kita akan kumpul points credit card. Kami guna Maybank.

Kalau cukup points, biasa terlebih pun, kita boleh tukar points u jadi cash voucher kat SOGO.

How cool is that? 😉

Pastu spend lah sampai habis voucher tu sebab kalau simpan, entah zaman bila nak sampai lagi.

Busy ler katakan 😛

Biasa kitorang dapat dalam RM 400 – RM 500 cash voucher saja 😀 Siap boleh belanja beli baju kerja Apak. Hik3

Fast action, fast result

So, sape-sape yang terfikir-fikir nak join Shaklee tu, tak yah la fikir panjang sangat. Lambat decide, diri sendiri yang rugi

Bayangkan korang beli barang dari Shaklee, guna credit card korang dan ID korang, first, gerenti dah korang dapat pulangan tunai yang paling kurang boleh lepas beli diapers anak tau. Kalau anak dah putus susu, boleh beli susu anak lagi untuk stok sebulan.

Pulangan tunai ni Shaklee bank in ke akaun korang pada pertengahan bulan, atau kalau korang tak provide account number, Shaklee pos cheque ke rumah.

Secondly, korang boleh pergi shopping kat SOGO tanpa bawak satu sen pun 😀

image

Eh parking fee kat SOGO free tau kalau kita spend more than RM 300 😉

Shaklee membership, is beyond dapat harga member dan pulangan tunai. Hanya bijak pandai yang pandai mengambil peluang.

Daftar sekarang! Just RM 75 (WM) atau RM 85 (EM)

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *