Shaklee HQ lokasi baru
Kenapa Shaklee?

Shaklee HQ Di Lokasi Baru

Untuk menampung lebih ramai pengedar yang tumbuh bak cendawan selepas hujan, Shaklee telah mengubah lokasi Shaklee HQ ke lokasi yang lebih luas.

Paling menarik, Shaklee HQ turut menyediakan kawasan bermain (playground) untuk anak-anak bermain.

Ini selari dengan konsep group kami yang mesra kanak-kanak.

Sebelum ada playground ni, budak-budak lari dalam kawasan menunggu sahaja.

Alamat Shaklee HQ Lokasi Baru

Level 9, The Pinnacles,

Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,

Subang Jaya, Selangor.

Shaklee HQ Lokasi Baru
Peta ke lokasi Shaklee HQ baru – Klik untuk imej yang lebih besar

Tips ke Shaklee HQ baru

Bangunan dia yang sebelah sunway hotel.

Ini bangunan The Pinnacle. Credit gambar Yusrina Hata
Ini bangunan The Pinnacle. Credit gambar Yusrina Hata

Parking kat bawah, nanti naik lif ke tingkat M. Lepas tu keluar dari lif, kena ke kiri dan akan nampak pintu untuk masuk bangunan.

Sediakan IC untuk daftar naik bangunan.

Daftar ni sekali je, nanti esok esok nak pergi lagi, tak perlu daftar, just ambil kad sebab dia dah ada rekod kita.

Jom layan gambar ๐Ÿ˜€

Credit gambar kepada Shaklee executive – Tuan Ethan Wang. Gambar kitorang belum upload dropbox ๐Ÿ˜›

Shaklee HQ lokasi baru
Pintu masuk
Shaklee HQ lokasi baru
Ruang menunggu
Shaklee HQ lokasi baru
Tempat berdiskusi
Shaklee HQ lokasi baru di Pinnacle
Ruang menunggu & bilik perbincangan
Shaklee HQ lokasi baru
Ruang bermain anak-anak
Shaklee HQ lokasi baru
Bilik seminar

Berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Anda yang belum ber daftar menjadi ahli Shaklee boleh menggunakan ID saya 858755 (Khadeejah Hasmad) sebagai upline/penaja anda semasa berdaftar di Shaklee HQ nanti.

ID Shaklee membolehkan anda menikmati produk Shaklee pada harga yang lebih jimat ๐Ÿ˜€

Anda juga boleh hubungi saya:

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *