Jadi Ahli Shaklee

Special Invitation Untuk Yang Jadi Ahli Shaklee

Alhamdulillah semalam dapat email dari Shaklee. Eh, apa special nya email dari Shaklee?

Email kali ni bukan biasa- biasa tau. Tapi email yang nak maklumkan kepada saya, yang saya layak untuk join Overseas atau Local Trip Shaklee! ^_^

Trip bukan style bajet ok. Trip versi 6 stars! Meh meh nak tunjuk printscreen saya.

capture-20140408-190521

Saya ingat lagi, tahun lepas, masa Cycle 2012/2013 baru bermula, saya langsung tak konfiden untuk dapatkan walau satu tiket untuk National Conference.

Saya ngadu kat upline saya, macam mana nak buat ni.. Saya tak konfiden. Upline saya cakap, naik lah rank. Saya masih jugak buntu, but how? Dengan keadaan masa itu, tak nampak langsung cahaya!

Tapi sesungguhnya kuasa Allah tu beyond imaginasi kita :’)

Kita usaha je. Usaha semaksima mungkin. Nyahkan alasan! Nyaaaaaahhh jauh-jauh orang yang negatif. Jemput banyak-banyak aura positif.

Dan alhamdulillah, di hujung cycle, saya qualify bukan takat untuk 1 ticket ke National Conference, tapi 3 tickets!! Boleh bawak hubby dan anak2 :’)

Apa bestnya National Conference nih?

Oh yang saya suka kita dapat free bilik hotel kat Hotel Sunway, Resort & Spa. Penginapan 3 hari 2 malam. Makan semua ditanggung. Activites dan program semua free of charge 😀

Nanti bulan 6 saya update ya 🙂

Insya-Allah untuk cycle 2014/2015 ni, saya akan pulun untuk sekurang-kurangnya 4 tiket dewasa!

Hajat di hati nak bagi special 6 stars trip Italy tu kat mak apak, ummi, ayah :’) Ye lah, masa kitorang kecik, selalu mak apak bawak kitorang pergi jalan overseas adik-beradik.

Time dah besar ni lah, masa untuk saya balas semua trip tu, tapi kali ni, lenggang kangkung je mak, beg mak pun nanti staff Shaklee yang angkut kan.

Mak, apak, ummi, ayah, ini janji saya untuk korang! :’)

990 points sekepala tuh! Pasti boleh!!
990 points sekepala tuh! Pasti boleh!!

Psst, anda nak join saya jugak ke? Meh lah daftar jadi ahli Shaklee sekarang 🙂

Saya akan coach anda sampai berjaya, janji diri sendiri kental hati dan bersedia untuk apply semuaaaaa tips yang saya kongsikan

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *