Supplement Tenaga Supaya Surirumah Tak Cepat Letih Menyusukan Anak dan Uruskan Rumahtangga

Saya memang jenis cepat pancit sejak zaman sekolah.

Dulu masa zaman sekolah saya amalkan minum coffee supaya tak mengantuk dan boleh ulangkaji pelajaran di waktu malam.

Tapi sebaik sahaja mengandung anak sulung, saya seboleh mungkin mengelak dari minum minuman kafein seperti coffee.

Masalahnya bila saya mula breastfeeding, saya sangat-sangat cepat mengantuk dan letih. Anak saya pula menyusu setiap setengah jam dan sekali sesi penyusuan berlarutan juga setengah jam.

Rasa badan macam diperah-perah. Letih betul.

Saya tak sanggup lagi nak hidup dalam keletihan. Kerja rumah kebanyakan tak boleh nak siap sebab saya terlampau letih.

Saya rasa tak produktif.

Jadi saya pun tercari-cari minuman atau supplement yang boleh bantu saya atasi masalah cepat letih ini.

Alhamdulillah saya bertemu Shaklee.

Saya bermula dengan minum minuman ESP untuk memberi tenaga.

Saya mula dengan ESP Shaklee. Sambil bagi tenaga, sambil pekatkan susu.

Syukur teramat syukur saya rasa perubahan yang sangat-sangat ketara. Gembira bukan kepalang bila saya rasa badan semakin segar dan tiada lagi masalah cepat letih.

Kemudian saya tambah ambil supplement tenaga yang lain seperti Alfalfa, Vita-Lea, Cinch Tea dan Performance Drink.

Terkini supplement tenaga kegemaran saya adalah bancuhan Vivix, Collagen Powder, Cinch Tea dan Performance Drink.

Sekarang ni, Vivix adalah favorite saya

Saya masih lagi menyusukan anak. Kali ini sambil saya menyusukan anak keempat, saya juga perlu urus rumahtangga dan urus 3 anak-anak kecil yang sedang membesar.

Jadi memang sangat-sangat lah saya perlukan supplement tenaga terutamanya Vivix.

Terkini saya ada 4 anak. Saya breastfeed baby dan pada masa yang sama perlu urus 3 anak-anak yang lain

Vivix pula membuatkan saya rasa bertenaga pagi sampai malam. Jadi memang biasanya saya ambil pagi.

Ianya tak rasa menggigil macam kalau minum coffee. Tapi rasa sedap sangat badan.

Masa pantang dulu baby saya kerap juga berjaga malam, Alhamdulillah saya rasa ok-ok je, takde lah rasa macam kena perah macam kain basah.

Jika anda pun ada masalah cepat letih badan seperti saya, apa kata cuba Vivix dulu.

Memang sedap badan lagi-lagi lah bila kerja rumah jadi extra berbanding dari masa anak satu dulu.

Untuk dapatkan Vivix ni, anda boleh order dengan saya, boleh hubungi :

Khadeejah Hasmad 

Whatsapp : 019 477 3457

Shaklee ID : 858755

P.s : Self Pick Up available di Bangi Avenue

One Response

  1. Khairul Zamri 27 September 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares