Cinch Tea Pembekal Tenaga Segera – Pengalaman Saya
Set Tenaga

Cinch Tea Pembekal Tenaga Segera – Pengalaman Saya

Saya adalah penggemar minuman teh. Kalau boleh pagi petang malam mesti nak minum teh panas. Suatu hari suami saya teringin nak cuba Cinch Tea. Katanya Cinch Tea ni kandungan macam Roiboost Tea. Dengan tak di sangka, lepas minum Cinch Tea, badan suami saya rasa bertenaga. Saya macam teruja bila tahu. Lebih-lebih lagi bila kawan-kawan Shaklee…

Tips Kekal Segar Semasa Memandu Long Distance
Cinch Tea | Travel Tips

Tips Kekal Segar Semasa Memandu Long Distance

Kalau long distance travel, biasa hubby saya je yang drive. Saya kadang teringin je nak drive. Pernah je paksa hubby kasi saya drive. Haha. Tapi tak bertahan lama sebab Maryam mesti nak melekat dengan saya. Kalau takat duduk kat riba, boleh tahan lagi. Kalau takat breastfeed masa driving, pun boleh terima lagi (Sila jangan tiru…

Tips Cergas Bertenaga Dari Ibu Belajar Sambil Menyusukan Anak
Breastfeeding Tips

Tips Cergas Bertenaga Dari Ibu Belajar Sambil Menyusukan Anak

Dah mula bersawang blog ni. Sibuk dengan macam-macam urusan kekdah nya :p Hari ni nak kongsi pengalaman adik saya bersama ESP. ESP adalah salah satu favorite supplement saya untuk kekal bertenaga 😀 Oh memang kalau orang tanya macam mana nak kekal bertenaga, terutamanya ibu-ibu yang menyusukan anak, jawapan saya sama ada ESP atau Vitalea, atau…