Ketuk-Ketuk iReach, Open House iReach Shaklee Yang Superb!
|

Ketuk-Ketuk iReach, Open House iReach Shaklee Yang Superb!

Sebelum ini cerita tentang open house keluarga saya, hari esoknya ada open house group Shaklee pula, Ketuk-ketuk iReach. Bertempat di Hotel Grand Bluewave Shah Alam, as expected, makanan memang sedap! Tengok la sapa pilih, hik3 😛 Especially chocolate puding tu. Saya yang bukan peminat coklat pun, asyik bertambah je. Lauk sedap, rojak sedap. Just mengharapkan…

5 Sebab Daftar Jadi Ahli Shaklee Bersama Khadeejah Hasmad

Dalam ramai-ramai Shaklee Distributor, anda hanya boleh pilih sorang je untuk dijadikan upline. Upline ni penting tau. Kalau ada masalah nak jadual makan vitamin, atau healing crisis atau kalau nak buat biz, nak tanya cara marketing, cara promo, semua hanya boleh tanya dengan upline je. Tapi of course boleh masuk group besar dan tanya di…