Tulis Entry & Menang iPhone 6
Contest

Tulis Entry & Menang iPhone 6

Bunyi simple je, kan? 😉 Aah, memang sangat simple. 2 Syarat Mudah Syarat nya gini: Daftar dulu jadi ahli Shaklee bersama saya, yuran daftar RM 75/RM 85 sahaja, no hidden cost :DSebabnya contest ni terbuka hanya kepada Ahli Shaklee yang berdaftar bersama saya sahaja. Jangan risau, anda tak perlu beli apa-apa pun 😉 Kemudian, tulis…

Tips Blogwalking : Untuk Newbie Blog
Tips Perniagaan

Tips Blogwalking : Untuk Newbie Blog

Entry ni sebenarnya untuk anak cucu Shaklee saya yang memang tak pernah buat blog, dan Alhamdulillah terbuka hati juga nak berblog asbab Shaklee. Nak explain dalam group kang panjang lebar, ramai lak boleh miss tu. Ai kongsi kat sini je la. Nanti ada sesapa lagi join Shaklee dengan saya, saya suruh je baca entry ni…