How To Stop Worrying| Hari #7: Cabaran 30-Hari Entry

How To Stop Worrying| Hari #7: Cabaran 30-Hari Entry

Sorry sorry terlewat post. Huk3. Ok hari ni tajuk untuk cabaran 30- hari Entry adalah “Buku Yang Saya Suka”. Ada proverb mat salleh cakap, we are what we read. Yes, kalau nak dapatkan positive vibes, banyakkan membaca bahan- bahan yang positif dan ilmiah. Saya sekarang dah mula elak baca negative FB status atau kalau orang…

Maryam Sakan Merangkak | Hari #4 : Cabaran 30-hari Entry

Oh hari ni terlewat pulak post cabaran 30-hari Entry. Ada yang tertunggu – tunggu tak?  😉 Topik hari ini adalah Video Anak Yang Mencuit Hati. So nak kongsi video Maryam merangkak laju-laju sambil Muhammad pun ikut sama sebab jeles tengok adiknya di video kan. Hihi. Maryam ni memang sangat suka bila keluar rumah. Kalau dapat…

Makna Di Sebalik Nama Blog|Hari #2- Cabaran 30 Hari Entry
|

Makna Di Sebalik Nama Blog|Hari #2- Cabaran 30 Hari Entry

Asalnya blog Diary of Muhammad ni dedicated untuk putera sulung kami, Muhammad. Teruja masa tu setiap aktiviti rasa nak ambil gambar dan post di blog. Ayahnye yang create blog ni. Di awal penubuhan blog banyak berkisar tentang Muhammad je lah. Hehe. Jangan lah adik- beradik lain jeles pulak nanti 😛 Muhammad & HypnoBirth Antara kisah…