Makna Di Sebalik Nama Blog|Hari #2- Cabaran 30 Hari Entry
Cabaran 30 hari | Gentle Natural Birth

Makna Di Sebalik Nama Blog|Hari #2- Cabaran 30 Hari Entry

Asalnya blog Diary of Muhammad ni dedicated untuk putera sulung kami, Muhammad. Teruja masa tu setiap aktiviti rasa nak ambil gambar dan post di blog. Ayahnye yang create blog ni. Di awal penubuhan blog banyak berkisar tentang Muhammad je lah. Hehe. Jangan lah adik- beradik lain jeles pulak nanti 😛 Muhammad & HypnoBirth Antara kisah…

Hari #1- Cabaran 30 Hari Entry
Cabaran 30 hari

Hari #1- Cabaran 30 Hari Entry

Sebagai salah satu usaha memaksa diri untuk update blog setiap hari, maka saye pun join sekali lah Cabaran 30 hari nih. Patut semalam start, tapi di atas beberapa urusan teknikal (ececeh alasan! 😛 ) Maka hari ni baru ler nak start. Pembaca blog Diary of Muhammad, kalau nak join, di alu- alu kan sangat. Buh…