Produk Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Sakit
Merokok

Produk Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Sakit

Merokok adalah tabiat yang kalau dah terjebak sekali, memang susah untuk dibuang.¬†Biasanya ramai orang mula merokok akibat tersalah pilih kawan semasa di zaman sekolah. Ramai perokok cuba mahu berhenti merokok¬†tetapi biasanya usaha hanya separuh jalan sebab tak tahan dengan kesan withdrawal effect seperti menggigil badan, demam, loya dan susah nak tidur. Namun begitu kini telah…

Cara Mudah Berhenti Merokok Tanpa Sakit
Merokok

Cara Mudah Berhenti Merokok Tanpa Sakit

Dari sebelum kahwin sampai dah beranak, janji tinggal janji. Dulu suami janji nak berhenti merokok, tapi sampai hari ini bayang pun tak nampak. Ingatkan dah ada anak, boleh berhenti, rupa-rupanya sama saja macam dulu. Adakah puan-puan alami masalah seperti di atas? Yang sebenarnya bukan senang nak berhenti merokok ni. Sekali hisap, dah susah untuk tinggal….

Cara Cepat Untuk Berhenti Merokok Supaya Anak Tak Lemas Dengan Asap Rokok Suami
Merokok

Cara Cepat Untuk Berhenti Merokok Supaya Anak Tak Lemas Dengan Asap Rokok Suami

Sebelum kahwin dah janji nak berhenti merokok. Tapi janji hanya tinggal janji. Kita punya lah dah cari macam-macam cara paling cepat berhenti merokok- siap belikan chewing gum, bagi motivasi bagai, tapi suami boleh pandang sebelah mata je! Konon suami pujuk, lepas dapat anak, ok lah nak berhenti merokok. Tapi sejurus lepas bersalin tu lah, suami…

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Gigil Demam
Cara Berhenti Merokok | Merokok

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Gigil Demam

Saya pernah mempunyai beberapa kawan perokok. Jumpa masa PIPE, program orientation untuk staff Petronas baru. Kan masa tu kita di group kan, dalam group ada ramai jenis kawan. Bukan diorang tak tahu cara-cara berhenti merokok dengan cepat. Kesan sampingan merokok pun diorang boleh hafal dah. Perokok ni baik hati sebenarnya. Indeed, ada sorang kawan saya…