3 Langkah Mudah Daftar Jadi Pengedar Shaklee Malaysia Terhebat
|

3 Langkah Mudah Daftar Jadi Pengedar Shaklee Malaysia Terhebat

Semua pengguna dan pengamal vitamin Shaklee boleh daftar jadi Pengedar Shaklee asalkan berumur 18 tahun dan ke atas serta merupakan warganegara Malaysia. Tak kira lah sekiranya pada masa yang sama sedang bekerja sebagai jurutera, doktor, guru atau apa sahaja pekerjaan; semua orang boleh dan layak. Biasa lah kan, bila kita sangat puas hati dan seronok…

Pengedar Shaklee Ampang Yang Aktif -012 902 5232

Pengedar Shaklee Ampang Yang Aktif -012 902 5232

Update : June 2017 Adakah anda susah mahu jumpa pengedar Shaklee yang masih aktif? Jangan risau, kalau anda bekerja atau menetap di Ampang, boleh hubungi Pengedar Shaklee Ampang Terbaik, Cik Puan Nurul untuk dapatkan vitamin Shaklee. Beliau boleh COD (terma untuk Cash on Delivery) vitamin Shaklee di area Ampang. Lokasi & Masa Untuk COD Shaklee…

Tips Beli Shaklee Dengan Harga Ahli

Tips Beli Shaklee Dengan Harga Ahli

Mentang-mentang Shaklee dah makin femes, ramai sungguh nak cuba Shaklee. Alhamdulillah, thanks kepada golongan terdahulu yang bantu naikkan nama Shaklee di waktu masa tu Malaysia tak kenal, ape bende Shaklee nih. Oh, kali ini, saya nak ceritakan tentang tips nak beli Shaklee dengan harga ahli. Senang saja, ikuti 3 langkah berikut: Daftar jadi ahli bersama…