4 Sebab Mama Letih Masa Breastfeeding dan Cara Atasinya

4 Sebab Mama Letih Masa Breastfeeding dan Cara Atasinya

Letih breastfeeding? Kita sama lah. Saya dulu penat sangat masa breastfeed sampai sikit lagi nak give up bagi susu formula je kat baby. Kenapa kita letih masa breastfeed? Ada cara tak untuk kasi hilang rasa letih melampau ni? Jom saya kongsikan 4 sebab Mama asyik rasa nak pengsan setiap kali breastfeed. Lepas tu saya akan…

Vitamin Hilangkan Letih Breastfeeding Supaya Mama Tak Give Up Breastfeed
|

Vitamin Hilangkan Letih Breastfeeding Supaya Mama Tak Give Up Breastfeed

Letih betul menyusukan Muhammad masa baby. Masa tu baby Muhammad minta susu dengan sangat kerap, rasanya lepas setengah jam habis menyusu, mesti nak lagi. Pulak tu setiap kali menyusu, mau nya dia menyusu kadang tu hampir sejam. Baby Muhammad kerap menyusu bukan sebab susu saya sikit. Susu saya banyak saja sampai bengkak susu. Tapi kan…