3 Langkah Mudah Daftar Jadi Pengedar Shaklee Malaysia Terhebat
Jadi Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee

3 Langkah Mudah Daftar Jadi Pengedar Shaklee Malaysia Terhebat

Semua pengguna dan pengamal vitamin Shaklee boleh daftar jadi Pengedar Shaklee asalkan berumur 18 tahun dan ke atas serta merupakan warganegara Malaysia. Tak kira lah sekiranya pada masa yang sama sedang bekerja sebagai jurutera, doktor, guru atau apa sahaja pekerjaan; semua orang boleh dan layak. Biasa lah kan, bila kita sangat puas hati dan seronok…

Peluang Buat Side Income Dengan Daftar Jadi Ahli Shaklee
Jadi Ahli Shaklee

Peluang Buat Side Income Dengan Daftar Jadi Ahli Shaklee

Orang kata 2016 bakal menyaksikan ekonomi makin merudum. Jadi bagus lah kita sediakan payung sebelum hujan. Jika anda memang suka makan shaklee, dan memang konsisten amalkan Shaklee, maka adalah sangat bagus untuk cuba-cuba buat duit dengan Shaklee. Sebelum tu, kena daftar jadi ahli Shaklee dulu. Daftar ahli seumur hidup hanya RM 79.50 Tiada modal lain…

7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Khadeejah Hasmad
Jadi Ahli Shaklee

7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Khadeejah Hasmad

Dalam Shaklee ada banyak group. Tapi rasanya kenapa anda akan confirm menyesal kalau tak daftar jadi ahli Shaklee bersama Khadeejah Hasmad? πŸ˜‰ 7 hadiah eksklusif untuk anda yang berdaftar ahli Shaklee bersama team iReach Creams: iReach iReach merupakan sebuah portal Shaklee yang superb! Mengandungi pelbagai info dan tips termasuk cara makan vitamin Shaklee, tips- tips…

Jadi Ahli Shaklee Bersama iR Khadeejah Hasmad
Uncategorized

Jadi Ahli Shaklee Bersama iR Khadeejah Hasmad

Alhamdulillah Sabtu lepas selesai sudah program Jom Hebat Mega 2014 anjuran iReach (asal nama group LadyBoss) Fuh, berasap!! Penuh semangat luar biasa πŸ˜€ Program macam ni dianjurkan untuk ahli group satu negara. Β Ia bertujuan untuk menyuntik semangat dan motivasi kepada ahli Shaklee yang nak buat bisnes. Oops jangan risau, event ni tak wajib pun. Boleh…