Misi Menghilangkan Rabun Jauh
Carotomax | Rabun Jauh

Misi Menghilangkan Rabun Jauh

Bukan tak nak buat Lasik, tapi bila tengok hubby yang dah buat Lasik perlu selalu titis mata, dan ada masanya perlukan sunglass, rasa macam, Lasik ni ada side effect. Kurang selesa bab tu je. Kalau boleh saya nak mata boleh lihat terang jelas semula, tanpa mata kering, tanpa silau, seperti biasa. Jadi, saya mula Google…

Carotomax Kurangkan Rabun Mata
Carotomax

Carotomax Kurangkan Rabun Mata

Spec suami semakin uzur. Mula beli masa zaman sebelum kahwin lagi. Tapi kuat dan tahan lama, ye lah, tengok brand lah kan. Tapi sejak beranak dua ni, spec tu sering jadi bahan mainan si comel berdua. Oleh kerana rimas nak pakai sebab leceh asyik kena tarik dengan anak- anak, kami menyimpan impian untuk buat lasik….