Pendaftaran Kelahiran Di Rumah (Homebirth)
|

Pendaftaran Kelahiran Di Rumah (Homebirth)

Part ini saya tak pernah kongsikan di ruang blog. Tapi kongsi je lah setakat ini. Ia adalah nothing much. Huhu. Sebab itu lah tak kongsi sangat. Untuk mendaftar kelahiran di rumah (Homebirth), pihak JPN (Jabatan Pendaftaran Negara) hanya perlukan : 1) Surat nikah 2) Salinan IC 3) Report polis – suami report kat balai polis…

Makna Di Sebalik Nama Blog|Hari #2- Cabaran 30 Hari Entry
|

Makna Di Sebalik Nama Blog|Hari #2- Cabaran 30 Hari Entry

Asalnya blog Diary of Muhammad ni dedicated untuk putera sulung kami, Muhammad. Teruja masa tu setiap aktiviti rasa nak ambil gambar dan post di blog. Ayahnye yang create blog ni. Di awal penubuhan blog banyak berkisar tentang Muhammad je lah. Hehe. Jangan lah adik- beradik lain jeles pulak nanti 😛 Muhammad & HypnoBirth Antara kisah…