Untuk Pelajar Yang Sedang Menganggur
Jadi Ahli Shaklee

Untuk Pelajar Yang Sedang Menganggur

Entry ini ditulis istimewa untuk pelajar yang baru habis belajar dan sedang menganggur cari kerja, atau surirumah pun boleh kalau rasa nak tambah cabaran dalam rutin harian πŸ˜€ Untuk penganggur yang rasa macam bosan duduk rumah, atau asyik habiskan masa download game download movie, saya sangat sarankan anda untuk join bisnes Shaklee bersama saya. Alang-alang…

Ketuk-Ketuk iReach, Open House iReach Shaklee Yang Superb!
Jadi Ahli Shaklee | Kenapa Shaklee?

Ketuk-Ketuk iReach, Open House iReach Shaklee Yang Superb!

Sebelum ini cerita tentang open house keluarga saya, hari esoknya ada open house group Shaklee pula, Ketuk-ketuk iReach. Bertempat di Hotel Grand Bluewave Shah Alam, as expected, makanan memang sedap! Tengok la sapa pilih, hik3 πŸ˜› Especially chocolate puding tu. Saya yang bukan peminat coklat pun, asyik bertambah je. Lauk sedap, rojak sedap. Just mengharapkan…

Jadi Ahli Shaklee Bersama iR Khadeejah Hasmad
Uncategorized

Jadi Ahli Shaklee Bersama iR Khadeejah Hasmad

Alhamdulillah Sabtu lepas selesai sudah program Jom Hebat Mega 2014 anjuran iReach (asal nama group LadyBoss) Fuh, berasap!! Penuh semangat luar biasa πŸ˜€ Program macam ni dianjurkan untuk ahli group satu negara. Β Ia bertujuan untuk menyuntik semangat dan motivasi kepada ahli Shaklee yang nak buat bisnes. Oops jangan risau, event ni tak wajib pun. Boleh…

Pengedar Shaklee Kemaman, Terengganu
Pengedar Shaklee

Pengedar Shaklee Kemaman, Terengganu

Buat pembaca blog yang menetap di Kemaman atau Cherating, kalau nak senang dapatkan supplement Shaklee, anda boleh terus hubungi Adawiyyah AdamΒ (Ada), SMS/WhatsApp 013 476 3164 Anda pasti berpuas hati sebab dia bukan sekadar pengedar Shaklee yang biasa, tapi dia boleh terangkan dengan terperinci cara menyelesaikan masalah anda dan bagaimana supplement tersebut membantu. Bukan calang-calang pengedar…

Kelebihan Dan Faedah Jadi Ahli Shaklee
Jadi Ahli Shaklee

Kelebihan Dan Faedah Jadi Ahli Shaklee

Buat sesiapa yang tegar amalkan vitamin makanan tambahan Shaklee, anda adalah sangat sangat digalakkan untuk sertai saya menjadi ahli Shaklee walaupun makan sendiri je. Ye lah, alang- alang dah beli dengan kerap setiap bulan kan? πŸ˜‰ Selain cash back yang confirm dapat setiap bulan (kalau reach minima 150 points- kongsi beli 4 tin ESP dah…

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee – Exclusive Webinar Session
Jadi Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee – Exclusive Webinar Session

Malam semalam berlangsung webinar kedua dari group besar kami, LadyBoss. Webinar ni exclusive hanya untuk ahli Shaklee yang berdaftar dengan kami ^_^ Jom saya kongsikan sedikit preview tentang apa yang dibincangkan semalam πŸ˜€ Memang rugi sapa yang tak dengar πŸ˜‰ Sokongan Suami Antara tajuk yang menarik adalah part sokongan suami. Untuk kita para isteri ni,…