Jadi Ahli Shaklee Bersama iR Khadeejah Hasmad

Jadi Ahli Shaklee Bersama iR Khadeejah Hasmad

Alhamdulillah Sabtu lepas selesai sudah program Jom Hebat Mega 2014 anjuran iReach (asal nama group LadyBoss) Fuh, berasap!! Penuh semangat luar biasa πŸ˜€ Program macam ni dianjurkan untuk ahli group satu negara. Β Ia bertujuan untuk menyuntik semangat dan motivasi kepada ahli Shaklee yang nak buat bisnes. Oops jangan risau, event ni tak wajib pun. Boleh…

Pengedar Shaklee Kemaman, Terengganu

Pengedar Shaklee Kemaman, Terengganu

Buat pembaca blog yang menetap di Kemaman atau Cherating, kalau nak senang dapatkan supplement Shaklee, anda boleh terus hubungi Adawiyyah AdamΒ (Ada), SMS/WhatsApp 013 476 3164 Anda pasti berpuas hati sebab dia bukan sekadar pengedar Shaklee yang biasa, tapi dia boleh terangkan dengan terperinci cara menyelesaikan masalah anda dan bagaimana supplement tersebut membantu. Bukan calang-calang pengedar…

Kelebihan Dan Faedah Jadi Ahli Shaklee

Kelebihan Dan Faedah Jadi Ahli Shaklee

Buat sesiapa yang tegar amalkan vitamin makanan tambahan Shaklee, anda adalah sangat sangat digalakkan untuk sertai saya menjadi ahli Shaklee walaupun makan sendiri je. Ye lah, alang- alang dah beli dengan kerap setiap bulan kan? πŸ˜‰ Selain cash back yang confirm dapat setiap bulan (kalau reach minima 150 points- kongsi beli 4 tin ESP dah…

Jadi Ahli Shaklee – Cara Beli Vitamin Shaklee Secara Online

Salah satu kelebihan jadi ahli Shaklee walaupun makan sendiri adalah, anda akan dapat cash back walaupun hanya makan sendiri πŸ˜€ Kalau reach minima 150 points dalam masa satu bulan, insya-Allah, Shaklee akan bank in cash pada bulan berikutnya πŸ˜€ Menarik tak? πŸ˜€ 150 points ni kita boleh beli sendiri atau ajak mak ayah adik-beradik, kawan-…

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee – Exclusive Webinar Session
|

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee – Exclusive Webinar Session

Malam semalam berlangsung webinar kedua dari group besar kami, LadyBoss. Webinar ni exclusive hanya untuk ahli Shaklee yang berdaftar dengan kami ^_^ Jom saya kongsikan sedikit preview tentang apa yang dibincangkan semalam πŸ˜€ Memang rugi sapa yang tak dengar πŸ˜‰ Sokongan Suami Antara tajuk yang menarik adalah part sokongan suami. Untuk kita para isteri ni,…

5 Sebab Daftar Jadi Ahli Shaklee Bersama Khadeejah Hasmad

Dalam ramai-ramai Shaklee Distributor, anda hanya boleh pilih sorang je untuk dijadikan upline. Upline ni penting tau. Kalau ada masalah nak jadual makan vitamin, atau healing crisis atau kalau nak buat biz, nak tanya cara marketing, cara promo, semua hanya boleh tanya dengan upline je. Tapi of course boleh masuk group besar dan tanya di…