Berpantang

Set Berpantang Czer Untuk Angah

Beberapa hari lepas, sepupu saya, kami panggil Anje atau Angah, Alhamdulillah selama bersalin anak kedua.  Baby premature 31 weeks. Tapi Alhamdulillah berat dah lebih 2 kg.  Cuma nak tunggu paru-paru baby matang, then baru boleh discharge.  Dalam Set Berpantang Shaklee ini ada mengandungi : 1) ESP  2) Alfalfa Large 3) Vitamin C x 2 4)…

Set Pantang

Set Berpantang Tanpa Jamu

Alhamdulillah dapat feedback yang best tempoh hari ^_^ Seorang ibu yang baru bersalin mendapatkan Set Berpantang Shaklee. Berikut saya kongsikan pengalaman beliau: Rasa lbh bertenaga n xlesu mcm sblum mkn tu Xcpt penat mcm sblum2 ni.. Lg 1, susu pn byk dr sblumnye, sis Pengalaman saya sendiri? Boleh baca pengalaman penuh saya berpantang bersama Shaklee…

Set Pantang

Set Bersalin Shaklee – Berpantang Tanpa Jamu

Biasanya berpantang memang sinonim dengan jamu. Orang kata tak sah kalau berpantang tanpa jamu. Yelah… nak pulihkan badan semua supaya mengancam seperti sebelum mengandung 😉 Saya sendiri pun masa anak pertama berpantang dengan jamu. Tapi… Sekali jer makan, lepas tu serik! Tak boleh nak lalu dek tekak ai! Untuk anak kedua, Alhamdulillah, saya berpantang kali…

Ostematrix

Ostematrix Shaklee – Kisah Cinta Saya Sewaktu Berpantang

Masa pantang anak kedua, saya berpantang sepenuhnya dengan Set Berpantang Shaklee tanpa makan apa-apa jamu. Dah serik makan jamu masa berpantang anak pertama. Ada 6-7 jenis supplement yang saya ambil untuk berpantang. Alhamdulillah berpantang untuk anak kedua, saya tak berjumpa mak cik urut, saya menjalani hidup macam biasa sebab Alhamdulillah cepat sihat. Percaya tak, nifas…