Set Kurus

Set Kurus Shaklee Yang Paling Basic

Alhamdulillah Set Kurus Shaklee telah berjaya membantu ramai pengguna untuk kurus dengan sihat. Maksudnya lepas kurus, Alhamdulillah tak rebounce. Perlu di ingatkan, kurus adalah langsing ya. Langsing adalah tampak kurus dan dah boleh tinggalkan baju saiz XXXL šŸ˜€ Pantang Larang Set Kurus Shaklee WalaupunĀ  anda makan Set Kurus Shaklee, anda tetap tak boleh tinggalkan perkara…

Set Kurus

Puasa Tak Membantu Kuruskan Badan Pun..

Biasa kita dengar orang cakap, kalau nak kurus, kena diet, kena cut off makan macam-macam, betul betul? Tapi hakikat sebenarnya, kalau nak kurus, diet adalah no no. Kenapa Tak Digalakkan Diet? Bila kita tak makan, badan kita terima signal seolah-olah kita sedang berada dalam zaman darurat. Zaman darurat yang tiada makanan. Jadi badan akan simpan…

Set Kurus

Nak Kurus Tapi Masih Menyusukan Anak?

Adakah anda nak kurus tapi sebab anda masih menyusukan anak, anda terpaksa melupakan hasrat anda? Anda nak cuba produk-produk kurus yang berlambak di pasaran tetapiĀ anda risau: Kesan sampingan terhadap anak anda yang sedang disusukan Susu badan berkurang atau kering Anda tak larat sebab terpaksa diet dan jaga makan Produk tersebut tak berkesan walaupun mahal Berat…

Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Hilang 20 Kg Dalam Masa 2 Bulan? Seriously!

Percaya tak? Percayalah. Eh susah nak percaya?Ā  Ape benda percaya percaya ni? Tadi jalan-jalan dalam group customer, salah seorang ahli berkongsi, yang dia berjaya ‘hilang’ 20kg dalam masa 2 bulan jer! Wahhhh!!! Ini sangat hebat! Ehm, kalau nak kata penimbang rosak, tengok figure pun cukup dah. Tak perlu timbang-timbang. Tengok gambar ni;Ā beforeĀ danĀ after. Alhamdulillah, tumpang gembira…

Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Terujanya! Turun 3.5 Kg Dalam Masa Sebulan!

Alhamdulillah, terujanya! Salah seorang kawan telah berjaya turun berat badan sebanyak 3.5 Kg dalam masa hanya sebulan. Beliau cuma konsisten mengamalkan Lecithin, Alfalfa dan ESP. Tak perlu diet bagai! Siap boleh makan nasi lemak šŸ™‚ Siapa kata nak kurus kena sekat makan? Apa Rahsianya Beliau Kurus Dengan Pantas & Mudah? Setelah diĀ interview, menurut Kak Jamie…

Set Kurus

Menyusukan Anak Tapi Tak Kurus-Kurus?

Boleh kata semua ibu yang menyusukan anak secara ekslusif mengharapkan badan akan slim macam kerengga secara automatik. Ya, memang aktiviti menyusukan anak membakar banyak kalori (dalam 500 kalori per sesi), tapi itu belum menjanjikan anda boleh terus kurus. Ada orang yang walaupun tak menyusukan secara ekslusif (campur denganĀ formula milk), tapi boleh pula maintainĀ slim dan lengok…

Set Kurus

Set Kurus Shaklee – Perihal Buang Lemak

Lemak-lemak, oh lemak. Ada yang kata Lecithin elok. Ada yang kata OmegaGuard lagi elok. Macam nilah. Dedua Lecithin dan OmegaGuard memang bagus untuk nyah lemak dari tubuh kita. Dalam Set Kurus Shaklee, kalau nak betul-betul POWER, better ambil Lecithin dan OmegaGuard sekaligus. Apa Sebenarnya Beza Lecithin dan OmegaGuard? Lecithin bertugasĀ membasmi lemak yang kita makan waktu…

Health - Weight Loss

5 Sebab Minum Air Masak Bantu Cepat Kuruskan Badan

Pernah dengar tak orang cakap, minum air masak banyak -banyak boleh tolong kuruskan badan dengan cepat? Kenapa? Selain air masak tiada kalori, apa lagi yang menyebabkan air masak boleh membantu kuruskan badan dengan cepat? Tahukah anda bahwa air meliputi hampir 70% dari tubuh kita? Maksudnya apa? Maksudnya organ-organ dalam tubuh kita memerlukan air untuk berfungsi….