Collagen

Pengalaman Saya Dengan Collagen Shaklee

First time saya minum Collagen Shaklee adalah masa saya dalam pantang. Dalam 2 minggu lepas baby lahir, saya pun start minum. Dek teruja tengok kawan-kawan ramai bagi feedback & testimoni best, ai pun tak sabar lah nak tengok kan? ūüėČ Untuk yang belum tau, Shaklee Collagen Powder berbeza dengan produk Collagen lain di pasaran ialah…

Collagen | Tips Kesihatan Sendi

Rawat Sakit Sendi & Lutut Dengan Collagen

Sakit lutut dan sakit sendi ni saling berkait rapat. Sakit lutut berlaku sebab tulang rawan mula haus & terhakis, dan juga sebab bahan bernama Collagen¬†dalam tulang rawan mula rosak. 50% dari tulang rawan memang terdiri dari Collagen. Collagen inilah yang membantu mengekalkan kepadatan dan kekuatan tulang.¬†Tapi lepas umur 20-an, Collagen ni akan sedikit demi sedikit…

Collagen

Kosmetik Dah Tak Berkesan. Collagen Shaklee Berkesan Ke?

Apa khabar ibu-ibu jelita hari ini? Hari ini¬†saya nak berkongsi dengan pembaca tentang pengalaman seorang sahabat seuniversiti saya yang mengamalkan Collagen Shaklee. Kawan saya minta nama dirahsiakan¬†(sebab takut jadi buruan media :P) Jemput baca sharing beliau di bawah: Mula- mula berminat dengan Shaklee sebab nak banyakkan susu badan & nak bagi susu ada kualiti… Saya…

Collagen

Promosi Collagen Shaklee!

Collagen Shaklee famous dengan kegunaan untuk kecantikan, awet muda, hilang jerawat dan jeragat, dan macam-macam lagi. Malah ia juga boleh menghilangkan kesan sunburn dan¬†calar-balar di kulit. Selain kecantikan, ramai orang tak tahu yang Collagen ni sangat bagus untuk sakit sendi dan kecergasan. Saya ada bercerita secara terperinci dalam¬†entry yang lepas mengenai apa sebenarnya Collagen? Terdapat…

Collagen

Hati-hati Bila Memilih Collagen!

Zaman sekarang, ada macam-macam produk Collagen di pasaran. Tapi apa kelebihan Shaklee Collagen Powder berbanding produk lain? Bagus sangat sampai boleh nampak kesan begitu cepat ke? Biasanya yang bermain di fikiran kita: Cepat tak nampak kesan? Kalau boleh, arini¬†pakai, nak terus nampak kesan! Ada negative side effect tak? Lebih-lebih lagi kalau anda menyusukan anak. Risau…