Shaklee HQ Di Lokasi Baru
Kenapa Shaklee?

Shaklee HQ Di Lokasi Baru

Untuk menampung lebih ramai pengedar yang tumbuh bak cendawan selepas hujan, Shaklee telah mengubah lokasi Shaklee HQ ke lokasi yang lebih luas. Paling menarik, Shaklee HQ turut menyediakan kawasan bermain (playground) untuk anak-anak bermain. Ini selari dengan konsep group kami yang mesra kanak-kanak. Sebelum ada playground ni, budak-budak lari dalam kawasan menunggu sahaja. Alamat Shaklee…

Branch Shaklee

Cawangan dan Branch Shaklee Malaysia

Ramai yang tanya, kedai Shaklee Puan kat mana? Saya tiada kedai, buat online je 😀 Tapi in case anda nak beli Shaklee secara offline, nak terjah branch Shaklee, kot nak tengok betul ke tidak Shaklee ni buka kedai, boleh lah ke cawangan- cawangan berikut: P.s : Untuk memudahkan anda cari cawangan terdekat, tekan ctrl+F dan…