Cerita Semalam – Opening HQ Shaklee

Cerita Semalam – Opening HQ Shaklee

Uih semangatnya pergi opening HQ Shaklee! Opening je pun. Huhu. Sebenarnya bukan lah saya kisah sangat opening ni, tapi sebab bila ada event Shaklee, saya berpeluang jumpa keluarga Shaklee dari group iReach, dan kalau tengok muka diorang je pun dah rasa recharged energy 😀 Memang kami jalankan bisnes secara 100% online. Tapi perjumpaan offline adalah…

Shaklee HQ Di Lokasi Baru

Shaklee HQ Di Lokasi Baru

Untuk menampung lebih ramai pengedar yang tumbuh bak cendawan selepas hujan, Shaklee telah mengubah lokasi Shaklee HQ ke lokasi yang lebih luas. Paling menarik, Shaklee HQ turut menyediakan kawasan bermain (playground) untuk anak-anak bermain. Ini selari dengan konsep group kami yang mesra kanak-kanak. Sebelum ada playground ni, budak-budak lari dalam kawasan menunggu sahaja. Alamat Shaklee…

Kenapa Saya Sayang Shaklee

Kenapa Saya Sayang Shaklee

Saya mula makan Shaklee masa pantang anak pertama. Itu pun saya hanya ambil ESP untuk kekal bertenaga, bukan untuk banyakkan susu sebab alhamdulillah susu saya memang banyak. Selepas beberapa ketika, saya mula berjinak-jinak dengan bisnes Shaklee. Anda boleh baca detik awal bagaimana saya mula dengan Shaklee di entry cerita awal saya bersama Shaklee. Alhamdulillah keputusan…