4 Tips Blogwalking Dengan Berjaya
Tips Perniagaan

4 Tips Blogwalking Dengan Berjaya

Kih kih kih. Tajuk hamboi! Untuk orang yang bukan blogger tegar, baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog, dan memang blog adalah tempat untuk perniagaan, blogwalking merupakan salah satu perkara senang, tapi susahnya nak konsisten! Hari pertama mungkin berjaya. Tapi tak janji hari kedua pun berjaya jugak. 5 Tips Blogwalking Dengan Berjaya Saja nak kongsi tips…

Tips Blogwalking : Untuk Newbie Blog
Tips Perniagaan

Tips Blogwalking : Untuk Newbie Blog

Entry ni sebenarnya untuk anak cucu Shaklee saya yang memang tak pernah buat blog, dan Alhamdulillah terbuka hati juga nak berblog asbab Shaklee. Nak explain dalam group kang panjang lebar, ramai lak boleh miss tu. Ai kongsi kat sini je la. Nanti ada sesapa lagi join Shaklee dengan saya, saya suruh je baca entry ni…