Event Sana Sini

Tahniah Cze!

Saja nak kongsi gambar kenangan Cze nikah semalam.

Cze ni kawan satu course masa kat UTP

Terasa lama sungguh tak berjumpa.

Oh, memang lama pun, agaknya dah nak dekat 10 tahun lah kot.

Dengan life yang berbeza dari dulu.

Sekarang sokmo dengan mingle dengan geng shaklee iReach 🙂

Anyway, Cze adalah salah seorang kawan yang sangat jaga hati semua orang. Sangat baik.

Kalau dia nak tegur orang pun, orang tak berasa sentap sangat.

People skill Cze memang power.

Seronok sangat tengok nikah semalam.

Perkahwinan adalah sebuah perjalanan yang sangat indah :’)

Ia tempat di mana kita bertemu pasangan yang betul-betul macam kita. Haha.

Kalau kita pk A, eh, dia pun pk A jugak. Tak payah kita nak cover-cover.

Ia bukan dibuat-buat.

Ia umpama kita jumpa BFF yang semua hal kita, dia boleh terima, yang buruk yang kita tak boleh bagitau orang pun, dia terima :’)

Dan saya sangat happy bila Cze dah pun bertemu pasangan hidupnya :’)

Jom layan gambar 🙂

Sat lagi nak pi kenduri pulak 🙂

image
Pengantin Baru Setiap Hari

image

image

image

image

image
Ok terasa ai sememeh. Haha. Kenduri comel sikit 😛

image

Thanks for reading this entry! 🙂

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *