ESP | Meal Shakes | Tips Bertenaga

Tak Suka Telan Pil? Ini Mungkin Penyelesaian Yang Anda Cari

Jika anda salah seorang orang yang tak suka atau memang tak boleh telan pill atau tablet, jangan segan, anda tidak keseorangan 🙂

Dulu saya pun jenis payah nak telan pil.

Ada sekali saya demam, mak suruh makan pil panadol, ish tak boleh terima.

Rasa pahit.

image
Ape ni? Ape niiii?

Tapi sekarang Alhamdulillah takde masalah nak telan pil.

Hancurkan Tablet /Pil

Kalau susah nak telan pil, tapi kata kan lah anda minat nak cuba Alfalfa.

Senang saja.

Just hancurkan Alfalfa, atau rendam dalam apa-apa air, kemudian minum.

Khasiatnya tetap akan diserap dalam tubuh.

Macam tu juga dengan vitamin – vitamin lain macam Vitamin C, Ostematrix dan B Complex.

Vitamin yang versi softgel, boleh potong pakai pisau, dan masukkan dalam minuman.

Takde masalah apa-apa 🙂

Mighty 3 Gem

Tapi katakan lah anda malas nak hancurkan tablet atau cari pisau tak jumpa nak potong Vitamin, Shaklee ada sediakan Set Susah Telan Vitamin.

Hehe.

Namanya Mighty 3 Gem.

image

Mighty 3 GEM?

Haah, sebab gabungan 3 vitamin powerful serentak.

Ada apa dalam Set ni?

Ada ESP, Meal Shakes dan Performance Drink.

Mighty 3 Gem ni membantu untuk rasa kenyang lebih lama, cergas sepanjang hari dan memberi kesihatan menyeluruh.

Kalau puasa, saya biasa sahur dengan Mighty 3 Gem ni je, oh, plus beberapa biji kurma.

Alhamdulillah bertenaga sampai ke waktu berbuka 😀

Kalau tak puasa, apatah lagi, kan?  🙂

Harga

Harga ESP hanya RM 150 sahaja untuk 850g

Harga Performance Drink hanya RM 82.50 sahaja untuk 539g

Harga Meal Shakes hanya RM 113.75 sahaja untuk 544g

Nak diskaun?

Harga yang dipaparkan adalah harga pasaran.

Jika anda berminat nak dapatkan lebih diskaun, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan bayaran hanya RM 75 (WM) atau RM 85 (EM) ^_^

Anda akan terus dapat menikmati harga ahli dan point terus masuk bawah ID anda 😀

Cara Order

Hubungi saya
Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *