Telekung 2 lapis
Telekung

Telekung 2 Lapis Hingga Ke Pinggang

Memang ai ni demand tinggi sikit, sebab jenis malas nak cari baju lengan panjang dalam rumah bila dah masuk waktu solat.

Kalau boleh, nak telekung yang langsung tak nampak dalam, bukan takat tutup leher dan dada, tapi sampai tutup tangan.

Dan alhamdulillah bertemu juga akhirnya ^_^

telekung 2 lapis
Hai hai!! ^_^

Tailor made, pasti bisa aja 😛

Saja nak kongsi tentang telekung kegemaran saya, antara feature yang menarik hati adalah:

  • Tutup aurat sampai pergelangan tangan. Cara saya uji biasanya adalah, tengok past cahaya lampu, kalau tak nampak cahaya tu, bagi saya memang tak nampak langsung kat dalam telekung
  • Melekap kuat kat muka. Maksudnya:
    • Tak perlu pakai anak tudung – memang langsung tak nampak rambut kat dalam, anak rambut pun tak terkeluar!
    • Kalis budak. Maksud sini, Muhammad dan Maryam sering kali main telekung semasa solat. Paling best, adalah tarik tali ikat telekung kat kepala, lepas tu tarik telekung kita. Dan alhamdulillah telekung ni memang tahan dan melekat kemas kat muka! Tak tercabut langsung!
  • Sejuk dan selesa – itu yang saya simpan beberapa helai sebab terlalu suka ^_^ Belanja mak, adik-beradik sekali ^_^

Ok lah, nanti next entry ai sambung lagi.

Nama Telekung ni adalah Telekung Maryam ^_^

Telekung 2 lapis
Panjang 2 lapis tu sampai tutup pergelangan tangan

Dah macam nama Maryam kesayangan ku 😉

Harga Telekung 2 Lapis

Harga sepasang dengan kain RM 107, kain kosong dengan getah kat pinggang, jadi sarung aje bila nak pakai.

Kalau harga telekung tanpa kain RM 97

ETA Telekung Maryam:  2 Minggu dari tarikh bank in. Nanti bila dah jumpa tailor yang lebih cepat, ai fast forward delivery deh.

Untuk order, contact je ai, cakap nak order Telekung Maryam ^_^

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 409 3457

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *