Muhasabah

Time is irrelevant

Time is irrelevant. Just do it!
Fuh fuh fuhhhh

Last few days perut sakit sebab makan Navel orange. Satu malam terbaring. Semalam lak perut rasa semacam berasid sebab petang tu melantak durian. Wahahaha.

Berbeza betul pregnant Muhammad & adik Muhammad. Masa Muhammad sokmo minum air yogurt, sehari 2 botol besar habis. Pastu sokmo buat puding sejuk yang manis. Masa musim durian dok melepak kat kijal makan banyak durian. Pendek kata tak healthy sangat pun diet masa tu. Haha. Muhammad was born 3.01kg, all natural birth :’)

Adik Muhammad lain pulak. Pregnant adik Muhammad ni asyik kepingin air masak. Walaupun hubby belikan my favorite apple drink with aloe vera, sekotak panjang tu ambil masa dekat seminggu untuk habis.

Wahhhh, impressed nya bila diri sendiri minat air masak 😛

Pastu tak ngidam sangat durian walaupun saya ni fanatik durian 😛 Lebih suka makan buah oren yang tak sure jenama apa tu. Kalau makan oren Navel, jadi sakit perut. Yg oren ape tah ni, makan lah banyak2 pun, alhamdulillah feels good je. Kalau lapar- makan buah, minum air masak. Biskut pun jarang makan, roti putih pun tak sangat.

Semalam baru makan sebiji durian, dah rasa pening-pening, sebu perut.

Ape kene ngene lak title post ngan content blog 😛 Time is irrelevant when it is about giving birth. Time is irrelevant when it is about business. Tetibe tahu ‘closing’ 29th December. Panic. Tapi, buat je semua yang termampu, dan buat yang terbaik. Resultnya biar Allah tentukan..

Pimpinlah kami ke arah target kami Ya Allah, tiada yang lebih layak tempat kami mengadu dan meminta, melainkan HANYA kepada Mu…

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *