Tips Anak Selsema

Muhammad dan Maryam tak boleh makan aiskrim lebih sikit, nanti mula lah selsema, batuk. Tapi tengok pada jenama juga biasanya.

Biasanya kalau Muhammad selsema, cara paling cepat saya nak keringkan selsema tu adalah dengan bagi Meal Shakes dan Omega Guard.

tips anak selsema berpanjangan

Meal Shakes adalah multi vitamin, boleh bancuh dalam susu atau campur dalam solid food 😀

Omega Guard ni minyak ikan, alhamdulillah setakat ini memang berkesan untuk keringkan hingus.

Untuk budak yang belum reti telan pil, Omega Guard boleh di potong dan picit ke dalam susu atau minuman.

Kalau Maryam, dia suka kunyah dan lepas tu bocor lah Omega Guard tu, dia hisap >_<

Entah apa rasanya sebab bau pun, dah bau ikan!

Asalkan anak-anak sihat 😀

Ada juga petua menyatakan untuk potong bawang putih dan pakaikan guna stokin pada kaki anak, cuma yang ni saya belum pernah cuba.

Set Anak Selsema

Set Anak Selsema yang terdiri dari Meal Shakes dan Omega Guard ini tahan biasanya hingga 2 bulan.

Mak ayah pun boleh tumpang sekali 😀

Harga set ini hanya RM 259.75 sahaja

Jika anda berminat untuk order, anda boleh hubungi saya di:

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp : 019 409 3457

Shaklee ID : 858755

2 Comments

  1. Hairul Azni 30 August 2014
  2. rahaton azirah 28 October 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares